Már nálunk is járt teszten BlitzWolf SSD meghajtó. Azóta a szülőknek szánt számítógép rendszermeghajtójaként éli életét. Mi az akkor megjelent 128GB-os modellt próbáltuk ki, de a gyártó piacra dobta az alacsony árú 256 és 512GB-os megajtóját is!

A BlitzWolf nem is olyan rég egy 128GB-s memóriakártyát is bemutatott. Az új SSD meghajtók 2.5 colos mérettel rendelkeznek, így akár laptopokba is beszerelhető, de asztali gépekben is használható. SATA3 csatolófelülettel rendelkezik mind a három meghajtó, így széles körben használhatjuk szinte minden eszközzel. Egy HDD kerettel, akár egy szuper gyors USB-s adattárként is használhatjuk, ahol egy pendrive sebessége kevés lenne. Most mind a három meghajtó előrendelhető, így kicsit várnunk kell, mire postára adják őket. De a 128GB méretű BlitzWolf SSD 6.000, míg az 512GB-os 17.000 forintba kerül.

A meghajtó a technológiának köszönhetően 6Gbps sebességre képes. A gyári adatok szerint 520MB/s olvasási és 430MB/s írási sebességre képesek. A 128GB-os méret elegendő lehet rendszermeghajtónak, a többi fájlunkat pedig merevlemezen tárolhatjuk. De ezen kívül választhatunk kétszer és négyszer ekkora tárhelyű SSD-t is, így akár az 512GB-os méretűt is választhatjuk. Ezáltal sokkal gyorsabbá varázsolhatjuk öregedő, korosodó számítógépünket, laptopunkat.

Ár: 19.99$ ~6.000 forint

 

Ár: 29.99$ ~8.950 forint

 

Ár: 56.99$ ~17.000 forint

Jó hír, hogy ha a terméket a kosárba tettük, az EU Prority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg őket

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás