Már jó ideje cikkeznek róla, hogy érkezik az Elephone PX, ami az eddig megjelent legolcsóbb felugró kamerás mobiltelefon lesz. A Banggood-nál már megtalálható a mobil, így minden infó kiderült a kínaiak új megoldásáról.

Az infók alapján a kijelző az előlap 93.1 százalékát foglalja el, ami nem rossz arány. Így szinte majdnem az egész előlapi részen csak a megjelenítő terpeszkedik. A 6.53 colos, IPS kijelző FHD+ (1080 x 2340 pixel) felbontást kapott és 19.3:9 képaránnyal rendelkezik. Az oldalain lekerekített élekkel rendelkező telefon Lumia Purple és világos, Breathing Crystal színben választható.

A motorháztető alatt a MediaTek megoldását választotta az Elephone, név szerint a MT6763 Helio P23 processzort. A kis 8 magos Cortex-A53 magjai maximálisan 2.3GHz-re képesek. A 16 nanométeres gyártástechnológiával készülő processzor, Mali-G71 grafikus gyorsítóval rendelkezik. Memóriából 4GB, míg tárhelyből 64GB-ot kapunk és természetesen elérhető a microSD kártyás bővíthetőség is.

Az Elephone PX újdonsága kétség kívül a telefon tetejéről előbújó, motorikusan mozgatható kamera, ami 16 megapixeles felbontással rendelkezik. A hátlapon egy dupla optika található 16+0.3 megapixeles kamerákkal, mellettük a LED villanó és az ujjlenyomat olvasó.

A telefon akkumulátora 3.300mAh kapacitású, amit az USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel. A 3.5mm-es jack csatlakozó sajnos kimaradt. A fedélzeten pedig az Android 9 Pie rendszer fut. Az oldalon található kezdő ár elég impozánsnak tűnik, hiszen a 169.99$ körülbelül 48.500 forintnak felel meg. 

Már fel is bukkant az Elephone PX a Banggood webáruházban, egyelőre csak email értesítésre lehet feliratkozni, hogy jelezze az áruház, ha elkezdődik az értékesítés. De ez az ár mindenféleképpen jól mutat.

 

Egy alacsony árral rendelkező mobilt keresel? Ezek most a legjobb mobiltelefonok 25.000 forint alatt!

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás