A héten megint egy csomó új és különleges termék mutatkozott be! Össze is válogattuk a legjobbakat!

   

Vezeték nélküli Qi töltésre is képes akkumulátor – BlitzWolf BW-P10

blitzwolf_bw-p10.jpg

A BlitzWolf BW-P10 nem csak egy átlagos külső akkumulátor, amihez a telefonunk kábelén keresztül feltölthetjük a mobilunkat. Egy olyan külső akkumulátor, ami a vezetéken keresztül támogatja a QC3.0 gyorstöltést, de emellett még 10W-os Qi szabványú vezetékmentes töltésre is képes!

blitzwolf_bw-p10_2.jpg

Ehhez csak rá kell tennünk a vezeték nélküli töltést támogató mobiltelefonunkat a power bank erre kialakított felületére és máris tölthetjük róla mobiltelefonunkat. Igazi kis multifunkciós eszköz lett, hiszen nem csak a modern USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel a power bankot, de az oldalán még egy microUSB porttal is ellátták, ha csak ilyen töltővel rendelkeznénk. Kimenetek közül három portot kapunk, két szabványos USB és egy USB Type-C csatlakozót. Az egyik USB és Type-C csatlakozó képes 5V/3A, 9V/2A és 12V/1.5A gyorstöltésre is. Az akkumulátor támogatja a PD18W, QC3.0, QC2.0, Samsung, AFC, FCP, DCP, Apple 2.4A töltési technológiát is, hogy minden eszközünkkel kompatibilis legyen.

Az előrendelői akcióban csak 16.99$-ba kerül a BlitzWolf BW-P10 power bank, ami így ~5.100 forintba kerül

 

_______________________________________________

 

Az új BlitzWolf BW-SC1 okosmérleg

 

blitzwolf_bw-sc1.jpgA BlitzWolf mostanában egyre több termékkel jelentkezik, amelynek külön örülünk, hiszen jó látni ezt a fiatal gyártót, hogy milyen új dolgok felé mer nyitni. A legújabb termékük egy BMI mérésre is alkalmas mérleg, amely az okosfunkciónak köszönhetően a mobiltelefonunkkal szinkronizálja a mért adatokat, hogy azokat részletesen kielemezhessük.

A BlitzWolf BW-SC1 okosmérlegnél megmaradt a gyártó a bevett szokásánál, miszerint itt is aránylag alacsony árcédulával találkozhatunk, hiszen az előrendelhető okosmérleg 29.99$-ba kerül.

blitzwolf_bw-sc1_2.jpg

A fehér LED kijelzővel ellátott mérleg 5-180 kilogramm közötti súlymérésre képes, tized kilogramm pontosságú kijelzéssel. Három darab AAA méretű ceruzaelemre van szükség a működéséhez, amely használattól függően 9-12 hónap használatra elegendő. A mobiltelefonunkhoz WiFi kapcsolaton keresztül csatlakozik, amelyhez le kell töltenünk a gyártó által ajánlott alkalmazást a készülékünkre.

blitzwolf_bw-sc1_3.jpg

A BlitzWolf BW-SC1 okosmérleg mérete 28 x 28 x 2.2 centiméter, a teljes felső rész edzett üvegborítást kapott. Ha ráállunk, automatikusan bekapcsol, majd a mérés elvégzését követően 10 másodperc elteltével automatikusan lekapcsol. A BMI méréshez négy érzékelőt kapott, így nem csak a súlyunkat, hanem a testtömeg-index segítségével 13 különböző érték kijelzésére képes, mint például testzsírszázalék, izomtömeg, stb.… Ezek segítségével pedig a mobiltelefonunkon található alkalmazással visszanézhetjük a korábbi méréseinket és a mért adatok által jobban személyre szabhatjuk edzéseinket, étrendünket.

A BlitzWolf BW-SC1 okosmérleg 29.99$-ba (9.000 forintba) kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

___________________________________________

 

Baseus Mirror Lake PPS töltő azoknak, akik minden információra kíváncsiak

 

baseus_mirror_lake.jpg

A Baseus is egyre több termékkel jelentkezik. A mostani újdonságuk egy olyan európai szabványú adapter, ami két USB porttal is rendelkezik, tehát egyszerre két eszközt tölthetünk róla. De ezen kívül feszültség és áramerősség kijelzéssel is ellátták, hogy tudjuk, milyen sebességgel töltenek az eszközeink. Így akár egy telefonunkat, de akár kábelünket is letesztelhetjük, hogy mekkora energiát képes felvenni.

baseus_mirror_lake_2.jpg

A fényes borítású adapter elérhető két USB vagy egy USB+USB Type-C csatlakozóval is. Természetesen támogatja az 5V/3A, 9V/2A és 12V/1.5A gyorstöltést is. A töltő támogatja a PD3.0, QC3.0, FCP, AFC, MTK szabványokat is, tehát Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi telefonjainkat is tölthetjük róla.

A Baseus terméke rendelkezik túláram, túlfeszültség és magas hőmérséklet elleni védelemmel is. A Baseus töltője újdonság a Banggod webáruházban, így most 12.99$-ért rendelhető elő a legújabb töltő!

 

____________________________________________

 

Itt a Cubot X20 Pro!

 
cubot_x20_pro_2.jpg

Nem csak ezért lett különleges a Cubot X20 Pro, hanem azért, mert most valószínűleg most ez a legjobb ár/érték arányú mobiltelefon a piacon. Hozza mindezt úgy, hogy eredetileg csak szeptember 16-tól indul a promóciója, de mi már most megkaptuk a telefon promóciós linkjét, így már az indulás előtt ezen az akciós áron rendelhetünk a készülékből. Nem sok gyártó kínál ezért az összegért 128GB tárhelyet és 6GB memóriát. De a kellemes hardveralapoknak itt koránt sincs vége.

A középkategória hardveres alapjairól a MediaTek Helio P60 processzor gondoskodik. Az a 8 magos CPU, ami a most bemutatott UMIDIGI X mobiltelefonban is helyet kapott. A 6GB memória valószínűleg nagyon sokáig elegendő lesz, a 128GB-os belső tárhely méretén felül pedig még egy 128GB-os microSD memóriakártyát is használhatunk, ha kifogynánk a nem kevés belső tárhely méretéből.

A phablet kategóriában versenyző mobiltelefon egy 6.3 colos IPS technológiájú megjelenítővel rendelkezik, amelynek felbontása 2340 x 1080 pixel. Az X20 Pro noccsos kialakítást kapott, így a szenzorszigetben kapott helyet a 13 megapixeles előlapi kamera.

A Cubot X20 Pro rágyúrt a fotózásra is, így három kamerát építettek be a LED villanó mellé. Az elsődleges kamera egy 12 megapixeles Sony IMX486 kamera PDAF autofókusszal. Mellette egy 125 fokos látószöggel rendelkező, 8 megapixeles, nagy látószögű kamerát kapunk. A sort pedig egy 20 megapixeles Sony IMX350 zárja, ami 20 megapixeles felbontással rendelkezik. Ez a lencse hivatott segíteni a bokeh effekttel ellátott mélységélesség módot is.

A Cubot bízik az előlapi 13 megapixeles kamerában, így nem is látták el a mobiltelefont ujjlenyomat olvasóval, hanem az arcazonosítás segítségével oldhatjuk fel a telefonunkat. Az Android 9 rendszert futtató telefont természetesen magyar nyelvű menüvel is ellátták. A telefon két NANO SIM kártyát képes kezelni és támogatja az idehaza is használt B20-as 4G LTE hálózatot is.  Megmaradt a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó, az USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel a 4.000mAh kapacitású akkumulátorát. A mindkét oldalán lekerekített üveggel borított mobiltelefon jelenleg 149.99$-ba (46.000 forintba) kerül, ami a GearBest webáruházból a Netherlands Registered(PDM)/EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes.

A Cubot X20 Pro mobiltelefont itt találod meg

 

___________________________________________

 

BlitzWolf® BW-S12 töltő, ami már a QC4.0 gyorstöltési szabványt is tudja!

 

blitzwolf_bw-s12_3.jpg

A BlitzWolf töltőii mindig is a megbízhatóságukról voltak híresek. A QC3.0 szabvány már jó ideje létezik, azonban a QC4.0 szabvánnyal rendelkező mobiltelefonokkal még nem sűrűn találkozhatunk, de a szabvány egyre jobban el fog terjedni. Ezért a BlitzWolf be is mutatta a legújabb BW-S12 adapterét, ami már támogatja a 27W teljesítményű gyorstöltési szabványt is!

blitzwolf_bw-s12_2.jpg

A Qualcomm quick charge szabványa természetesen visszafelé kompatibilis, így a töltő támogatja a QC4.0+, QC4.0, QC3.0, QC2.0 és PD szabványokat is. Ezáltal lehetőség nyílik arra, hogy akár 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.25A, 15V/1.8A, 20V/1.35A áramerősséggel is tölthessük az eszközeinket az adapter USB Type-C portján keresztül.

A BlitzWolf terméke természetesen el lett látva túláram, túlfeszültség és magas hőmérséklet elleni védelemmel is. Az új termék európai szabványú csatlakozóval is rendelhető, amely 11.99$-ba (~3.600 forintba) kerül.

 

_____________________________________________

 

Bemutatkozott az eddigi legjobb UMIDIGI – Itt az UMIDIGI X

umidigi_x_header.jpg

Egyáltalán nem megszokott dolog, hogy az UMIDIGI egy AMOLED panellel ellátott telefont dob piacra. A megjelenítőnek köszönhetően kontrasztos színeket és éjsötét fekete tónusokat is kaphatunk. Az UMIDIGI tényleg beleadott apait-anyait, az X modellbe, így ha egy ismertebb gyártó terméke lenne, valószínűleg kétszeres áron találnánk meg a szolgáltatók kínálatában.

A már említett AMOLED panel 6.35 colos mérettel rendelkezik, aminek különlegessége, hogy a Goodix technológiáját használva a kijelzőbe integrálták az ujjlenyomat olvasót. A kijelző feletti szenzorszigeten egy 16 megapixeles előlapi kamera kapott helyet, amit arcfelismerő funkcióval is elláttak, így akár így is feloldhatjuk a mobiltelefonunkat.

Egy középkategóriás processzort kapott, név szerint a MediaTek Helio P60-at, ami nyolc magos és maximálisan 2.0GHz-re képes. Memóriából 4GB-ot kapunk, míg a belső tárhely mérete 128GB és még lehetőségünk van microSD memóriakártyás bővítésre is! A hátul is üvegborítással rendelkező telefon fő kamerája egy Samsung GM1 48 megapixeles szenzor, mellette egy 8 megapixeles nagylátószögű és egy 5 megapixeles kamera kapott helyet.

A telefon támogatja a 802.11a/b/g/n/ac, azaz 2.4GHz és 5GHz WiFi-t is. Bluetooth-ból a 4.2 verziót kezeli és támogatja a GPS, Glonass, Beidou műholdakat is. Két nano SIM kártyát képes kezelni és ismeri az itthon is használt B20-at, és kezeli a VoLTE hálózatot is. Megtalálható benne az érintéses fizetéshez szükséges NFC, a Type-C portján pedig 18W teljesítménnyel tölthetjük fel a 4150mAh kapacitású akkumulátorát. Az Android 9 rendszert futtató telefonon természetesen megtalálható a magyar nyelvű menü is!

Az UMIDIGI X telefon előrendelhető, ami jelenleg 229.99$-ba kerül, de a kedvezmény kóddal 179.99$-ra (54.500 forintra) csökken az ára! Az EU Priority Line szállítással pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg!

Kedvezmény kód: BGUMIX4  

_______________________________________________

 

BlitzWolf BW-BS12 szelfibot

 

blitzwolf_bw-bs12_4.jpg

A BlitzWolf szelfibotja remegést elnyelő kialakítást kapott. Nem annyira hatékony, mint egy három motorral ellátott gimbal, de a BlitzWolf ígérete szerint A BW-BS12 képes csökkenteni az apró remegéseket. Az egy tengelyen történő stabilizálás egy 450mAh kapacitású beépített akkumulátort is kapott, amivel 2 órán keresztül használható a remegéscsillapítás.

blitzwolf_bw-bs12_1.jpg

A telefont tartó rész 360 fokban forgatható, 90 fokonként állítható pozícióval. A 18.8 centiméteres szelfibot teleszkópjával a mérete 58 centiméterre nőhet. A fogantyú résznél található, kivehető Bluetooth kioldót is kapott, így a szelfibotba helyezett telefonnal távolról is készíthetünk fényképeket.

A nyél szétnyitható, így a három lábon a földre is lerakhatjuk, nem kell a kezünkben tartani azt. Az előrendelői akcióban 29.99$-ba (~9.000 forintba) kerül a BlitzWolf BW-BS12, ami az EU Priortity Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg!

 

_________________________________________

 

Awei T10C TWS Bluetooth 5.0 fülhallgató

 

awei_t10c_tws_2.jpg

Az Awei nem új szereplő a fülhallgatók piacán. Az új modelljük a töltőbölcsővel ellátott TWS modell, amivel így vezeték nélkül csatlakozhatunk a telefonunkhoz, hallgathatjuk a kedvenc zenéinket vagy fogadhatjuk a hívásokat.

awei_t10c_tws.jpg

Az Awei T10C TWS fülhallgató a Bluetooth 5.0 technológiát használja. Érzékenysége 120dB, impedancia 32Ohm, frekvencia 20-20kHz közötti. A tárolóként szolgáló felnyitható fedelű doboz 300mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, a fülhallgatók pedig 55mAh kapacitású akkumulátort kaptak. Egy feltöltéssel 3-4 óra beszélgetés, zenelejátszási idő hozható ki belőlük. Szerencsére nem kell sokat várnunk, hogy feltöltődjenek, hiszen csak 1 órára van szükség a teljes kapacitás eléréséhez. Olyan extrát is tud az Awei terméke, mint a vezeték nélküli töltés, így csak rá kell helyeznünk a tokot egy Qi kompatibilis töltőre és megkezdi a töltést, de természetesen microUSB kábelről is feltölthető! A tok pedig a négy visszajelző lednek köszönhetően az akkukapacitásól is visszajelzést biztosít.

awei_t10c_tws_3.jpg

A fülhallgató IPX4 védettséggel rendelkezik, érintésérzékeny vezérléssel látták el, így csak meg kell érintenünk a fülhallgató felületét a zeneszám váltáshoz.

Az Awei T10C TWS Bluetooth 5.0 fülhallgató 37.99$-ba (11.400 forintba) kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás