A BlitzWolf mostanában egyre több termékkel jelentkezik, amelynek külön örülünk, hiszen jó látni ezt a fiatal gyártót, hogy milyen új dolgok felé mer nyitni. A legújabb termékük egy BMI mérésre is alkalmas mérleg, amely az okosfunkciónak köszönhetően a mobiltelefonunkkal szinkronizálja a mért adatokat, hogy azokat részletesen kielemezhessük.

A BlitzWolf BW-SC1 okosmérlegnél megmaradt a gyártó a bevett szokásánál, miszerint itt is aránylag alacsony árcédulával találkozhatunk, hiszen az előrendelhető okosmérleg 29.99$-ba kerül.

BlitzWolf BW-SC1 okosmérleg

 

blitzwolf_bw-sc1_6.jpg

A fehér LED kijelzővel ellátott mérleg 5-180 kilogramm közötti súlymérésre képes, tized kilogramm pontosságú kijelzéssel. Három darab AAA méretű ceruzaelemre van szükség a működéséhez, amely használattól függően 9-12 hónap használatra elegendő. A mobiltelefonunkhoz WiFi kapcsolaton keresztül csatlakozik, amelyhez le kell töltenünk a gyártó által ajánlott alkalmazást a készülékünkre.

blitzwolf_bw-sc1_4.jpg

blitzwolf_bw-sc1_2.jpg

A BlitzWolf BW-SC1 okosmérleg mérete 28 x 28 x 2.2 centiméter, a teljes felső rész edzett üvegborítást kapott. Ha ráállunk, automatikusan bekapcsol, majd a mérés elvégzését követően 10 másodperc elteltével automatikusan lekapcsol. A BMI méréshez négy érzékelőt kapott, így nem csak a súlyunkat, hanem a testtömeg-index segítségével 13 különböző érték kijelzésére képes, mint például testzsírszázalék, izomtömeg, stb.… Ezek segítségével pedig a mobiltelefonunkon található alkalmazással visszanézhetjük a korábbi méréseinket és a mért adatok által jobban személyre szabhatjuk edzéseinket, étrendünket.

blitzwolf_bw-sc1_1.jpg

blitzwolf_bw-sc1_3.jpg

Az előrendelhető BlitzWolf BW-SC1 okosmérleg 29.99$-ba (9.000 forintba) kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás