xiaomi_termekek_1.jpg

Az eddig megszkott termékbemutatókat kicsit megbolondítjuk és egy újdonságot hoztunk, amellyel a hölgyeknek készültünk!

 

Xiaomi törölköző hajmosáshoz

xiaomi_mijia_9.jpg

A kék és rózsaszínben elérhető 64 x 24 centiméteres poliészter és pamutból készült törölköző nagy nedvszívó képességgel rendelkezik. Ez teszi alkalmassá ahhoz, hogy hajmosás után használjuk, amíg el nem kezdünk hajat szárítani. Így nem csak azt kerülhetjük el, hogy megfázzon a fejünk, de kevesebbet kell bajlódni a haj szárításával is.

xiaomi_mijia_10.jpg

A Xiaomi törölköző 10.71$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

____________________________________________

 

Konyhai kötény a Xiaomitól

 xiaomi_mijia_4.jpg

Egy igazi háziasszony mit sem ér egy konyhai kötény nélkül. Gondolhattuk ezt korábban, jó pár évvel ezelőtt. Manapság kezd kiveszni ez a konyhai kiegészítő, pedig sokszor nagyon jó szolgálatot tehet, hogy megvédje a ruhánkat a szennyeződésektől, ami egy főzés alkalmával érhet minket. Egy jó pörkölt is szép foltot tud hagyni, hát még, ha éppen egy áfonyás süteményt készítenénk, és nem szeretnénk a ruhánkon kék foltokat látni.

xiaomi_mijia_3.jpg

xiaomi_mijia_2.jpg

A Xiaomi köténye 73 x 82 centiméret méretű pamutból készült, szürke és kék színben vásárolható meg.

A Xiaomi konyhai kötény 17.91$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

____________________________________________

 

Xiaomi Mijia sminktükör

 xiaomi_mijia_6.jpg

A tükör körben egy LED szalagot is kapott, amit sminkelés közben felkapcsolható, melynek fényerejét 3 lépésben állíthatjuk 120, 280 és 525Lm fényerősséggel.

xiaomi_mijia_7.jpg

A tükör 23.8 centiméter magas, szélessége 16.8 centiméter, vastagsága pedig csak 2.5 centiméter. A működéséhez csak egy USB portra lesz szükségünk, amin keresztül elláthatjuk energiával a microUSB porttal rendelkező tükröt. A Xiaomi mérnökei még egy 1200mAh kapacitású akkumulátort is beépítettek a sminktükörbe, így ha nagyon korán lenne rá szükségünk és nem szeretnénk felébreszteni a párunkat a hálószobában a sminkeléssel, nyugodtan magunkkal vihetjük, nem lesz szükség vezetékre a világításhoz.

xiaomi_mijia_1.jpg

A fény bekapcsolásához csak a tükör alján található érintőgombot kell megérintenünk, hogy ki és bekapcsoljuk az eszközt, illetve szabályozzuk annak fényerejét.

A Xiaomi sminktükör 12.44$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

Persze a Xiaomi nem csak ezekkel a termékekkel gondol a hölgyekre, hanem például sport felsővel, bőrkesztyűvel vagy éppen kisméretű LED asztali lámpával is.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás