oppo_realme_3_pro_1.jpg

Valószínűleg sokan nem ismerik a BBK Electronics Corporation nevét. És ennek semmi köze sincs a hasonlóan csengő budapesti tömegközlekedéshez. Ismerős az a név, hogy OnePlus? Igen, a BBK E.C. az olyan nagy nevek mögött áll, mint az OPPO és a már említett OnePlus. A Realme széria pedig olyannyira sikeres lett, hogy kénytelenek voltak megjelenni vele az európai piacon is. Így történhetett meg az, hogy kevés OPPO készülék között a Realme 3 Pro Magyar nyelvű menüt és B20 támogatást is kapott!

A Realme viszonylag új széria az OPPO mobil vonalán belül. Nem titok, hogy a Xiaomi nagysikerű Redmi szériájának ellenfeleként szánta a gyártó. Aki ismeri a Redmi telefonokat az tudhatja, hogy megállják a helyüket a középkategóriában. A társakhoz képest alacsony árcédulával rendelkeznek, és mindig kapnak valami kis újítást, amit a felsőkategóriából lesnek el. Ezek a tulajdonságok igazak a Realme készülékekre is, így már igazán kíváncsiak lettünk, hogy mit nyúlt a Realme 3 Pro! Friss készülék révén a legfrissebb Android 9 (Pie) rendszerrel érkezik, az OPPO ColorOS 6.0 felületével. Megkapta a gyártó híres gyorstöltési funkcióját a VOOC 3.0-t, amivel 5V/4A, azaz 20W teljesítménnyel tölthetjük fel a telefont. Ilyen mértékű gyorstöltést egyik Redmi készülék sem tud.

oppo_realme_3_pro_4.jpg

A telefon kijelzője egy 6.3 colos IPS panel, amely 2340 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik. A mai trendeknek megfelelően itt is megtalálhatjuk a notch szigetet, amiben a nem csekély, 25 megapixeles (!) kamera foglal helyet. A kijelzőt és a hátlapot is Gorilla Glass 5 üveg védi a karcoktól.

oppo_realme_3_pro.jpg

A belső sem lett gyenge eresztés, hiszen a Qualcomm Snapdragon 710 processzorát használja a Realme 3 Pro, ami az AnTuTu benchmarkban 170.000 körüli pontszámot ér el. A 2 Kyro 360 Gold mag maximális órajele 2.2GHz, az energiatakarékos 6 Kyro 360 Silver mag pedig 1.7GHz-es teljesítményre képes, a grafikai feladatokért pedig az Adreno 616 felel. Memóriából 4GB, míg belső tárhelyből 64GB-ot kapunk, amit kibővíthetünk 256GB-os memóriakártyával.

oppo_realme_3_pro_5.jpg

A hátlapra egy 16+5 megapixeles kamera került, amik f/1.7 és f/2.4 apertúrával rendelkeznek. Videózni maximálisan 4K felbontásban tudunk, de elérhető a 720p 960fps és 1080p 120fps is, amit megtámogattak EIS elektromos képstabilizátorral is. A telefon 4045mAh kapacitású akkumulátorát az 5V/4A teljesítményű töltővel láthatjuk el energiával.

oppo_realme_3_pro_3.jpg

oppo_realme_3_pro_7.jpg

A telefon Bluetooth 5.0 és 2.4/5GHz-es WiFi-t is ismeri. Két SIM kártyát használhatunk a telefonban és jó hír, hogy támogatja a 800MHz-es, B20-at is, így itthon is elérhető a 4G hálózat. Ezek mellett az Android rendszerben megtalálható a Magyar nyelvű menü is, így már semmi okunk sincs arra, hogy kételkedjünk a telefonban. Ehhez jön még a Banggood-tól kapott kedvezmény kód, amivel 50$ kedvezményt kapunk a telefonra, ami így 199$-ba (59.100 forintba) kerül. Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető!

Az OPPO Realme 3 Pro mobiltelefont itt találod meg

Kedvezmény kód: bgrealme99

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás