feiyutech_vlog_pocket_2.jpg

Aki bele szeretne kóstolni a vlogolásba és még nem szeretne egyből egy jobb minőségű kamerát vagy fényképezőgépet beszerezni, azok valószínűleg először mobiltelefonnal kezdenek el vlogolni. Ehhez kínál egy olcsó megoldást a FeiyuTech, amivel egy többfunkciós, a rázkódás csökkentésére használható tripod állványos gimbalt kapunk

feiyutech_vlog_pocket_3.jpg

A benne lévő motorok 240, 165 és 330 fokban képesek fordulni és maximum 240 grammos súllyal terhelhetjük meg őket. A beépített akkumulátora 1300mAh-s, amivel a gimbal nagyjából 8 órán keresztül képes üzemelni, viszont ha lemerült, körülbelül két óra újra feltölteni.

feiyutech_vlog_pocket_6.jpg

feiyutech_vlog_pocket_5.jpg

Méretei 18 x 16,5 x 7 centiméter, a rövid nyélnek köszönhetően hosszú távon sem kényelmelen a használata, önsúlya pedig csak 272 gramm. A nyélen már a gimbaloktól megszokott funkciók elérhetők, mint a zoom, a gimbal forgatása és egy két egyedi funkció. Az app aminek a segítségével menedzselni tudjuk, lehetőséget ad panoráma felvételek elkészítésére is és lehetőség van álló vagy fekvő módban is használni vele a telefonunkat.

feiyutech_vlog_pocket_7.jpg

A csomagban nem csak egy tartózsákot kapunk, hanem egy tripod állványt is, így akár a földre vagy asztalra is letehetjük, ha videózni szeretnénk. A promóciós kóddal 99$ helyett pedig csak 68$-ba kerül. A Banggoodnál az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes!

A FeiyuTech VLOG Pocket gimbalt itt találod meg

Kedvezmény kód: BGFTVLOG

 

___________________________________________________

 

Samebike összecsukható elektromos kerékpár európai raktárból!

samebike_header.jpg

A Samebike nem új szereplő az elektromos kerékpárok piacán. Van nagyobb és kisebb méretű modelljei is, ahogyan szinte minden ársávban is jelen vannak a termékeikkel.

A 14 colos kerekekkel rendelkező elektromos kerékpárjuk azokat a vásárlókat célozza meg, akiknek fontos a kis méret és az összecsukható kivitel, hogy akár a csomagtartóba is beférjen a kerékpájuk, de legyen benne elég tartalék elektromos üzemmódban is!

samebike_1.jpg

A 250W teljesítményű elektromos motorral szerelt kerékpár 7.5Ah kapacitású akkumulátort kapott, amivel a kerékpár önsúlya 20 kilogramm. Az akkumulátort 4 óra alatt tölthetjük fel teljesen. Maximális terhelhetősége 100 kilogramm, amivel tisztán elektromos módban 25-30 kilométert tehetünk meg csupán az akkumulátor energiáját használva.

samebike_7.jpg

Ha ki szeretnénk használni a kombinált módot, akkor az elektromos rásegítéssel is haladhatunk, amivel így 35-50 kilométert tehetünk meg. A kerékpárra előre és hátra is tárcsafékeket szereltek fel, de motorfékkel is rendelkezik. Kinyitott állapotban 123 x 40 x 90 centiméteres méretekkel rendelkezik, összecsukva pedig 80 x 48 x 60 centiméter méretű.

samebike_3.jpg

A kormányon egy digitális órát is találunk, alatta pedig az elektromos teljesítményt beállító kezelőszerveket. Előre és hátra is szereltek lámpákat, így már erre sem lesz gondunk, főleg nem a kábelekkel, hiszen ezeket is az akkumulátorról kapják a szükséges energiát. Az alumínium vázas Samebike elektromos kerékpárt németországi raktárból rendelhetjük meg, azaz áfa és vámmentesen érkezik meg hozzánk, rövid szállítási idővel.

samebike_5.jpg

A Samebike elektromos kerékpár 509$-ba kerül, amit idekattintva nézhetsz meg

 

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás