doogee_s90_2.jpgEgy igazán robusztus, kiegészítőkkel teli modell lett a Doogee S90 Super Bundle, amihez olyan extrák is járnak, mint a hátlapra felcsatlakoztatható tokként használható külső akkumulátor, az éjjellátó kamera vagy a plusz antenna, amivel elérhető a walkie-talkie mód. Egyszóval nem mindennapi készüléket rakott össze a Doogee!

Az alap készülék egy középkategóriás modell, amit a kiegészítők sokasága emel ki a társai közül. A Doogee S906GB memóriát kapott, a belső tárhelyének mérete 128GB, de persze adott a microSD memóriakártyás bővítés lehetősége is, így még plusz 256GB-os méretű kártyával is megtoldhatjuk a nem kis méretű belső tárhelyet.

doogee_s90_3.jpg

A 6.18 colos kijelzője sem egy kis darab, ami 1080 x 2246 pixeles felbontással rendelkezik, azaz 403 ppi értéket képvisel az IPS panel. A kijelző védelméről a Gorilla Glass 4 üveg gondoskodik, hogy ellenálljon a karcoknak. Processzorból a MediaTek egységére esett a mérnökök választása, amiből a Helio P60-at választották. A processzor 4 Cortex A73 maggal rendelkezik, amelyek 2.0GHz-en járnak, a másik 4 mag Cortex A53 szintén 2.0GHz-en üzemel. A grafikai feladatokért az ARM Mali G72 felel.

doogee_s90_6.jpg

Az előlapra egy 90 fokos látószöggel rendelkező 8 megapixeles f/2.0 rekeszértékű kamera került, a hátlapon egy 16+8 megapixeles kamera páros kapott helyet szintén f/2.0 rekeszértékkel. A telefonon Android 8.1 rendszer fut, amin természetesen választható a Magyar nyelvű menü is, a telefon pedig támogatja a 800MHz-es B20-at is és még két SIM kártya használatára is lehetőségünk van. A telefonban egy méretes, 5050 mAh kapacitású akkumulátor is helyet kapott, így az üzemidővel sem lesz gondunk.

doogee_s90_1_1.jpg

A Doogee S90 mobiltelefonból két változat készült. Mindegyik alapját a Doggee S90 adja, de míg a normál szett 279$-ba kerül, addig az S90 Super Bundle csomagban jár a már említett éjjellátó kamera, walkie-talkie funkciót élesítő modul és a felcsatolható power bank is. Ennek a szettnek az ára 379$.

 doogee_s90_7.jpg

A Doogee S90 mobiltelefont itt

A Doogee S90 Super Bundle mobiltelefont itt találod meg. Az EU Priority Line szállítással mindkét modell áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás