deerma_vc20_9.jpg

A Deerma név sokaknak ismerős lehet, hiszen a Xiaomi neve alatt is fut jó pár termékük. A Deerma VC20 egy olyan hatékony mini porszívó, amit akár naggyá is varázsolhatunk!

deerma_vc20_8.jpg

A Deerma VC20 kéziporszívóként indul harcba, azok között a modellek között, amelyek után nem fog összegabalyodni a kábel, hiszen akkumulátorral látták el. Így nem csak a lakásban, de az autó tisztántartásában is megállja a helyét.

deerma_vc20_5.jpg

A beépített 2200mAh kapacitású akkumulátor hajtja meg a 100W teljesítményre képes motort. Két szívóerőséggel használhatjuk a porszívót, az advanced módban 18 percig, a standard üzemmódban pedig 30 percre elegendő az akkumulátor kapacitása. A csomagban EU töltőfejet kapunk, így már nem lesz szükségünk átalakítóra sem.

deerma_vc20.jpg

A portartály kapacitása 600 milliliter, amit könnyedén kivehetünk, hogy kiöntsük belőle a felszívott piszkot, de a szűrőt is könnyen kitakaríthatjuk. A porszívó előnye, hogy több cserélhető fejjel is rendelkezik, de kapunk hozzá egy szívócsövet is, így akár álló porszívóként is használhatjuk, akárcsak a BlitzWolf megoldását. A nagy fejben található egy apró motor is, ami a porszívó bekapcsolásakor elkezd forogni, így az használható szőnyeg tisztításra is. A fej 3000/perc fordulatra képes.

deerma_vc20_2.jpg

A Deerma VC20 porszívó 94.99$-ba kerül, amihez a TomTop által ajánlott Duty Free Shipping szállítás áfa és vámmentes

Megfontolandó választás a BlitzWolf® BW-AR182 is, hiszen csak 79.99$-ba kerül, ami mellé az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

Ha kíváncsi vagy milyen volt munkra fogni a BlitzWolf porszívót, akkor olvasd el a tesztünket

Megosztás

Hozzászólás