nevtelen_18.jpg

Lehet, hogy már találkoztatok vele, egy új választható raktár jelent meg a termékek rendelésénél. Ez igazából nem is új dolog, eddig is láthattuk, de régebben EU jelölést kapott, most pedig G-W-ként (Global Warehouse) utalnak rá és kapott egy számot mellé, ami az adott raktárat jelöli. Innen továbbra is áfa és vám mentesen lehet rendelni a termékeket, hiszen ezek továbbra is az Európai raktárakat jelölik.

Itt van például a Xiaomi Mi 6, ami ki tudja meddig, de elérhető EU raktárból, a mi esetünkben G-W-16. Tehát, ha egy termék a G-W jelölésű raktárból érkezik, akkor nem kell rá vámot és 27% áfát fizetni, amivel igencsak sokat lehet spórolni egy drágább terméknél.

 1111_2.jpg

 

 

Tudtad?

A vásárlásaid után pontokat kapsz a GearBest-től, amiket ha összegyűjtesz és egy adott százalékban felhasználhatod a következő termék vásárlásánál. Ha nem tudtad, akkor ideje most már spórolni egy kicsit és használd fel ezeket a pontokat.

Az összegyűjtött pontjaidat a profilodra kattintva a My Points menüpont alatt láthatod. Itt kiírja hány pontot gyűjtöttél össze és, hogy ezek a pontok pénzre váltva, hány dollárnak felelnek meg.

gb_pontok_1.jpg

 

Ezzel kapcsolatos, és lehet, hogy már te is kaptál értesítést róla e-mailben, hogy a 2017 Október 31-ig összegyűjtött pontokat 2018 Április 1-ig fel kell használni. Mi is gyűjtögetjük, úgyhogy ha valamit legközelebb vásárolunk, egy részét majd a pontokból fogjuk “kifizetni”.

Ha egy terméket beraksz a kosaradba, akkor a Proceed to Checkout gombra kattintva választhatod ki a szállítási módot és itt adható meg az összegyűjtött pontokból történő levonást.

gb_pontokbevaltas.jpg

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashassa.

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Megosztás

Hozzászólás