A Yeelight YLYD01YL éjszakai lámpa immár beépített akkumulátorral rendelkezik, amit a mellékelt microUSB kábelen keresztül tölthetünk fel, így többé nincs szükség elemekre és akár 12 hónapig is üzemel egy feltöltéssel.

A 7.3cm átmérőjű, kör alakú test 3.43 centiméter magas, súlya 72 gramm. Meghagyták a dupla szenzort, mint a korábbi verziónál, így egy fényérzékelőt és egy mozgásérzékelőt is elhelyeztek benne.

A középen lévő kis kidudorodó szenzor 120 fokos szögben képes érzékelni, oldalról 2-3, szemből maximálisan 5-7 méter távolságig. Az USB-s éjszakai lámpa alján találjuk a microUSB portot, amin keresztül a beépített 750mAh kapacitású akkumulátort tölthetjük fel, amivel akár 12 hónapig is használható egy feltöltéssel. A tetején egy kapcsolót helyeztek el, itt kapcsolhatjuk be és ki az eszközt vagy állíthatjuk „AUTO” módra, így amikor sötétben mozgást érzékel, felkapcsol.

A lámpa közepén elhelyeztek el egy 2 cm átmérőjű korongot. Egy erős mágnes fogja a ragasztóval ellátott hátlapot, amit így már nem tekerő mozdulattal kell eltávolítani, mint a korábbi verziónál. Ezáltal sokkal könnyebb levenni, ha tölteni szeretnénk és így akár a hűtőszekrény oldalára, de a hátsó részen egy kis kihajtható műanyag kampóval is felszerelték, így bárhová felakaszthatjuk, ami az előző verziónál nem volt ennyire egyszerű művelet.2700K fokos színhőmérséklettel világít és arra természetesen nem elegendő, hogy a fényénél olvassunk, de arra teljesen jó, hogy ne kelljen lámpát kapcsolni, ha éjszaka ki kell mennünk a mosdóba.

A tetején található kapcsoló segítségével állíthatjuk „ON” módba, ilyenkor folyamatosan világít, illetve választhatjuk az „AUTO” módot is. Az utóbbinál gyengébb a fényerő, de ezzel használhatjuk ki a mozgás és fényérzékelő szenzor adottságait, azaz felkapcsol, ha mozgást érzékel. Teszi mindezt úgy, hogy a fényérzékelőnek köszönhetően, nappali fényben nem kapcsol be, csak akkor, amikor már kezd besötétedni. Ha pedig nem érzékel mozgást, 15 másodperc után automatikusan lekapcsol.

Xiaomi Yeelight éjszakai lámpa 19$-ba kerül

🔹Kupon:DPF10OFF

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás