Az Ultimea legolcsóbb projektora az Apollo P40 modell 4K forrást és 1080p felbontású megjelenítést tesz lehetővé 700 ANSI Lumen fényerősség mellett.

Az Ultimea Apollo P40 akár 150 hüvelykes kép kivetítésére alkalmas. A projektor 26.5 × 26.5 × 10.5 centiméteres méretekkel és 2.47 kilogrammos súllyal rendelkezik. A maximálisan 1920 x 1080 pixeles felbontásra képes Ultimea Apollo P40-et ellátták Bluetooth 5.0-val és 2.4/5GHz-es WiFi-vel, hogy a gyorsabb vezeték nélküli adatátvitel is elérhető legyen. A hangszórója 2×5 wattos teljesítménnyel rendelkezik.Fényereje 700 ANSI Lumen, ami a majdnem kétszer drágább P50 800 Lumenes fényerősségéhez képes nem sokkal kevesebb. A megjelenítő a HDR 10 profilt is ismeri, kontrasztaránya 1500:1, maximális felbontása 1920×1080 pixel. Autofókusszal és automata trapézkorrekcióval is ellátták, hogy bárhová is helyezzük az eszközt, automatikusan kalibrálja magát, hogy a lehető legélesebb képet kapjuk, ezen felül intelligens akadályelkerüléssel és automatikus trapézkorrekcióval is fel lett szerelve.

Az Ultimea Apollo P40 a Wanbo projektorok árával vetekszik, illetve ez a modell a kuponnal még alacsonyabb áron is kapható, mint például a Wanbo DaVinci 1 Pro változat, hiszen az áfa és vámmentes európai raktárból 58 ezer forintba kerül az újdonság. Ha nem csak projektort vásárolnál, hanem szeretnél hozzá egy olcsó hangrendszert is, az Ultimea Poseidon D60 térhatású hangot kínál alacsony áron.

Az Ultimea Apollo P40 projektort itt találod meg

🔹Kupon:BG8f545b

Ultimea Poseidon D60 hangrendszer

🔹Kupon:ULTD60

További projektorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás