A MUDIRO magasnyomású mosója akkumulátorról működő motorjával 60bar nyomással tudja kipréselni magából a vizet, ami a különböző fejeknek köszönhetően nem csak autó mosásához, de a ház körüli munkákhoz is ideális lehet.

A hosszantartó munkákhoz megvásárolható egy, illetve két darab 7500 vagy 15000mAh kapacitású akkumulátorral is, amelyek ára szerencsére nem kiugróan magas, ha a legtovább szeretnénk vele takarítani.Elektromos motorja 500 watt teljesítményű, egy darab 7500mAh kapacitású akkuval 15, míg a 15000mAh kapacitásúval maximum 30 percig használható. Ha nem akarjuk, akkor nem szükséges közvetlenül a kerti csapra kötni, hiszen felszerelhető csövével, amin szűrő is található, akár egy nagyobb vödörből vagy víztartályból is képes felszívni a vizet.

Az autó tisztántartásához egy külön palackot is kapunk, amibe mosószert tehetünk, hogy azzal vegyítse a kiáramló vizet. A MUDIRO magasnyomású mosója a kedvezmény kóddal már 38$-ért (~14.000 forint) megvásárolható az európai raktárból, de a két 15000mAh kapacitású akkuval is csak 46$-ba kerül.

MUDIRO magasnyomású mosója

🔹Kupon:BG1c2e49

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás