Azt már régóta tudjuk, ha mobiltelefonos kiegészítőről van szó, akkor a BlitzWolf nevével biztosan találkozni fogunk. Eddig javarészt keveset foglalkoztak az Apple kiegészítőkkel, de új termékükkel Az iPhone, Apple Watch és AirPods töltésére is megoldást kínálnak.

A fém és műanyagot használó összecsukható, tehát ha magunkkal visszük, kevés helyet foglaló BlitzWolf iw30 a letisztult vonalat követi. A kinyitható állvány az Apple mágneses töltésére épít, így az iPhone 15, 15 Pro, 15 Pro Max, 14, 14 Pro, 14 Pro Max, 14 Plus, 13, 13 Pro, 13 Pro Max, 13 Mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max és 12 Mini-vel is használható.Okosórák közül az Apple Watch széria Ultra, Ultra 2, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, SE verziókkal használható. Míg a fülhallgatók tekintetében AirPods 2, AirPods Pro, AirPods Pro 2, AirPods 3 változatokkal kompatibilis.

A maximális töltési teljesítmény használatához egy minimum 20 wattos töltőadapterre lesz szükség, ami a töltőhöz mellékelt USB-C kábelen keresztül csatlakozhat a BlitzWolf iw30 töltőjéhez. Így ez 15W, 10W, 7.5W, 5W, illetve 2.5W teljesítménnyel töltheti az eszközeinket. A BlitzWolf-tól már megszokhattuk az alacsony árazást, így az újdonságuk is csak 39.99$-ba, azaz 15 ezer forintba kerül.

BlitzWolf iw30 Apple töltő

További töltők

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás