Új modell a BlitzWolf BW-WA6, ami 80 wattos zenei teljesítményre képes, ami a karaoke mikrofonokkal nem csak az otthoni zenehallgatást, de a közös szórakozást is biztosítani tudja.

A hangszórót Bluetooth kapcsolattal látták el, kapott AUX, mikrofon/gitár bemenetet USB csatlakozót és memóriakártya foglalatot, hogy a zenéket különböző hordozókról is lejátszhassuk.A hangszóró gyűrűk és az alsó és felső oldalai RGB színekben képesek világítani. A méretes akkumulátornak, a több hangszórós kivitelű párosítással már a súlya is tekintélyt parancsoló. A 20.5 × 12.3 × 9.5 col méretű hangszóró 1780 grammot nyom.

Mikrofon nélkül és dupla mikrofonnal is megvásárolható a BlitzWolf BW-WA6, ami  kezeli a HSP/A2DP/AVRCP profilokat, az 6000mAh kapacitású akkumulátorával akár 7 óra zenelejátszási időt biztosít, a nagy hangerőről pedig a 80 wattos zenei teljesítmény gondoskodik.

A BlitzWolf BW-WA6 hangszórót itt találod meg

🔹Kupon:BGhobbywa6

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás