Az N-One NPad Mini új ellenfele az Alldocube uralta olcsó 8 colos tabletek piacán. A belépőszintre belőtt táblagép 8 colos, HD felbontású IPS kijelzője tartalomfogyasztásra és egy kis játékra is használható.

Az Allwinner A523 CPU bár nem egy erőgép, azonban az AnTuTu-ban 161.000 körüli pontszámra képes. A 8 colos megjelenítő felbontása 1280 x 800 pixel, így HD képet kapunk.A táblagépben található memória mérete 4GB, a belső tárhelye 64GB, de ha ez a kapacitás is kevésnek bizonyulna, maximum 1TB-os microSD memóriakártyát is használhatunk, hogy azon tároljuk a zenéinket, fotóinkat, videóinkat.

A kijelző fölé és a hátlapra is egy 5 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videóhívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. Természetesen van 2.4 és 5GHz-es WiFi, Bluetooth 5.0 kapcsolatot is. A két hangszóróval is rendelkező táblagép Android 14 rendszert futtat. Az akkumulátora 5000mAh kapacitással rendelkezik. A kuponos akcióban jelenleg 69$-ba, azaz 26 ezer forintba kerül.

N-One NPad Mini

🔹Kupon:BGREUPNPMN

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás