A projektorokat és házimozikat készítő Ultimea Apollo P50 gyártójának legújabb eszköze a 1080p felbontású projektor, ami már 800 ANSI Lumen fényerősségre képes, ára pedig felveszi a versenyt a Wanbo projektoraival.

Az Ultimea Apollo P50 projektor 3.7 méteres távolságból már akár 120 hüvelykes kép kivetítésére alkalmas. Az alkalmazásboltban több, mint 1000 alkalmazás érhető el rá, köztük a Netflix is, hogy a streaming szolgáltató tartalmait közvetlenül a projektorról érjük el.

A projektor 25.5 x 20.6 x 17 centiméteres méretekkel és 2.6 kilogrammos súllyal rendelkezik. A maximálisan 1920 x 1080 pixeles felbontásra képes Ultimea Apollo P50-et ellátták Bluetooth 5.3-al és 2.4/5GHz-es WiFi 6-ot is kapott, hogy a lehető leggyorsabb vezeték nélküli adatátvitel is elérhető legyen. A hangszórói 2x10W teljesítménnyel rendelkeznek.Fényereje 800 ANSI Lumen erősséggel rendelkezik, a HDR 10 és HLG profilokat is ismeri. Kontrasztaránya 1500:1, maximális felbontása 1920×1080 pixel. Autofókusszal is ellátták, hogy bárhová is helyezzük az eszközt, automatikusan bekalibrálja magát, hogy a lehető legélesebb képet kapjuk, ezen felül intelligens akadályelkerüléssel és automatikus trapézkorrekcióval is fel lett szerelve.

Az Ultimea Apollo P50 a Wanbo projektorok árával vetekszik, hiszen az áfa és vámmentes európai raktárból 99 ezer forintba kerül az újdonság. Ha nem csak projektort vásárolnál, hanem szeretnél hozzá egy olcsó hangrendszert is, az Ultimea Poseidon D60 térhatású hangot kínál alacsony áron.

Az Ultimea Apollo P50 projektort itt találod meg

🔹Kupon:ULTP50

Ultimea Poseidon D60 hangrendszer

🔹Kupon:ULTD60

További projektorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás