Különleges tulajdonsága ellenére a hazai konkurenciát nézve alacsonyan tudták tartani az Ninkear DS16 laptop árát, ami egy Intel Core i7-es processzorral rendelkezik. A különleges, 14 hüvelykes másodlagos kijelzővel egy laptopon is könnyedén végezhetünk multitasking feladatokat.

A remek árazással készült N-one táblagépek gyártója egy különleges laptopot tett le az asztalra, ami remek hardveres felhozatallal és szinte sosem látott, két kijelzős kivitelével csábítja magához az érdeklődőket.

A Ninkear DS16 alapját az Intel 10. generációs Core i7-10750H processzor adja, ami remek teljesítményt nyújt a mindennapokban, legyen szó munkáról vagy játékról. Az Intel CPU 12MB cache memóriával rendelkezik, alap órajele 2.6GHz, ami egészen 5.0GHz-ig emelkedhet, tehát nem leszünk híján az erőnek.Ahhoz, hogy a multitasking folyamatokkal ne legyenek problémáink, 32GB mennyiségű DDR4 memóriát pakoltak bele a gépbe. Tárhely fronton az 1TB kapacitással rendelkező SSD meghajtó segít a programok gyors betöltésében és az adatok villámsebes mozgatásában. Az 1 megapixeles kamerával, Bluetooth és ac WiFi-vel ellátott laptopról a csatlakozókat sem spórolták le, így három darab USB3.0, USB-C, gigabites LAN, HDMI és fülhallgató csatlakozót is kapott.

A Ninkear DS16 különlegessége a dupla kijelző. A fő panel méret 16 col, 1920×1200 pixeles felbontással rendelkezik. A másodlagos kijelző 14 colos és 1920×550 pixeles felbontással bír. A kiegészítő megjelenítő érintésérzékeny és a jobb multitasking feladatok érdekében 12 fokos szögben kihajtható a gépből, hogy extra tartalmakat jeleníthessünk meg rajta. Ez könnyebbséget nyújthat videóvágás vagy képszerkesztés közben, de videótelefonáláskor, prezentációk megosztásakor is nagy segítségünkre lehet.

A különleges Ninkear DS16 laptop a Gshopper jóvoltából európai, áfa és vámmentes raktárból vásárolható meg 699$-os, azaz 248 ezer forintos áron.

🔹Kupon:gshopper50

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás