Az Anker Soundcore Space Q45 fejhallgató azoknak a vásárlóknak kiváló választás, akik egy megbízható márka darabját szeretnék megkaparintani, de nem szeretnének érte százezer forint körüli összeget fizetni, azonban fontos nekik, hogy aktív zajszűrést. A vezeték nélkül használható fejhallgató Bluetooth kapcsolaton csatlakozik a mobiltelefonhoz és a külső zajokat kizárva, aktív zajszűréssel is el van látva.

Az Anker Soundcore Space Q45 külsejét tekintve még inkább igaz rá a minimalista dizájn, mint a Space One esetében. Azonban a színválasztás tekintetében most is három változatból, sötétkék, fekete és fehér színekből választhatunk.A hangkeltők terén megmaradtak a 40 milliméteres driverek. A nyomógombos vezérlés között helyezkedik el a zajcsillapítást aktiváló gomb is. Egy újonnan megjelent termék esetében szinte alapkövetelmény, hogy az új, de visszafelé is kompatibilis Bluetooth 5.3 kapcsolatot használja, amit meg is lépett a gyártó.

A Soundcore Space One támogatja az Hi-Res Wireless, LDAC, SBC, aptX és AAC profilokat is. Az akkumulátorának üzemidejével nem lesz gond, hiszen ANC módban 50, aktív zajszűrés nélkül akár 65 órán át használhatjuk. Telefonos beszélgetésekhez ENC, zenehallgatáshoz pedig a már említett ANC (aktív zajszűrés) került bele, hogy kizárja a zajokat. Nem csak bluetooth, hanem vezetékes módban is használható a 3.5 milliméteres bemenetnek köszönhetően, amely vezetéket mellékelnek a fejhallgatóhoz egy töltőkábel és hordtáskával karöltve. A tesztek alapján az tapasztalható, hogy a mikrofonja jobb minőségben képes rögzíteni, ha telefonálunk, hangját tekintve pedig a közép és magas tartományokat jobban emeli ki, mint a korábbi Space One modell.

Az új Anker Soundcore Space Q45 fejhallgató 49 ezer forintba kerül

Az Anker Soundcore Space One fejhallgató 33 ezer forintba kerül

További Bluetooth fejhallgatók

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás