A KuKirin M5 Pro egy igazi robusztus elektromos roller, ami nem csak a megszokott városi száguldásra, de kis csomagtartójával akár kirándulásra is indulhatunk vele.

A roller igazi méretes kétkerekű cirkáló, így a KuKirin rollereknél megszokott kényelem érdekében egy felszerelhető és állítható magasságú ülést is mellékel hozzá a gyártó. Ezen kívül egy hátulra felszerelhető kisméretű tárolódobozt is kapunk. A 25.5 centiméter széles és 54 centiméter hosszú felületén nem csak állás, de ülés közben is kényelmesebb a kilométerek megtétele. A KuKirin M5 Pro elektromos roller 52km/h maximális sebességre képes. Az erős, 1000 watt teljesítményű elektromos motor abban is segít, hogy akár 15 fokos dőlésszögű emelkedőre is feljuttasson. A rollerrel megtehető legnagyobb hatótáv pedig akár 70 kilométer is lehet.Első kereke 11, míg a hátsó 10 colos. Pneumatikus, azaz levegővel teli kerekeket kapunk, hogy kismértékben ezek is besegítsenek a lengéscsillapításban. Természetesen teleszkópos lengéscsillapításról is gondoskodtak a tervezők. Előre és hátulra is lámpákat szereltek, tehát a sötétben mi is látni fogunk és minket is látni fognak.

A kormányon található kijelzőjéről minden fontos adatot leolvashatunk, hogy éppen milyen sebességgel gurulunk vagy épp azt is, mennyi energia maradt még az akkumulátorban. Az M5 Pro elektromos roller 36 kilogrammos súllyal rendelkezik, ez robosztus mérete miatt érthető, hiszen akár 120 kilogrammig terhelhető. Természetesen össze is csukhatjuk és máris kisebb helyet foglal. A KuKirin elektromos roller európai raktárból rendelhető meg, így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen vásárolható meg, 280 ezer forintos áron.

A KuKirin M5 Pro elektromos rollert itt találod meg

🔹Kupon:8CTVOKW9IA

🔹Kupon:H4X9O2

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás