Az ívelt monitorra felhelyezhető led lámpa a játékosokat sem hagyja cserben, hiszen az asztal és a billentyűzet megvilágítása mellett RGB fényekkel is ellátták.

A lámpát a monitorra illesztve 45 fokos szöget bezárva világítja meg a kijelző előtti területet. A 44 centiméter szélességű lámpa oldalán egy érintésérzékeny kapcsoló kapott helyet, amivel 5 lépésben szabályozható a hátsó RGB fény, illetve három fokozatban a színhőmérséklet 2900-6500K fok között.A monitor világítás USB porton keresztül veszi fel a számára szükséges 5V/1A áramerősséget, amit akár egy laptop vagy asztali PC portja is képes számára leadni. A lámpa a kedvezmény kóddal csak 9300 forintba kerül.

Ívelt monitor világítás

🔹Kupon:BG25c5d4

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás