A DERE R16 Pro alapját az Intel Celeron N95 processzor adja, amit 12GB memóriával támogattak meg.

Az idei évben megjelent N95 a Celeron család tagja, azonban a notebookcheck oldalán látható, hogy teljesítményben az Intel Core i3-8130U és AMD Ryzen 3 PRO 2300U CPU között található meg. Így megfelelő teljesítményt nyújt alacsony energiafelvétel mellett a mindennapi munkához.

Az Intel Celeron N95 CPU 6MB cache memóriával rendelkezik, maximális órajele 3.4GHz, TDP értéke 15W. Ahhoz, hogy a multitasking folyamatokkal ne legyenek problémáik, 12GB mennyiségű, 4800MHz-es DDR5 memóriát pakoltak bele a gépbe. Tárhely fronton az 512GB kapacitással rendelkező SSD meghajtó segít a programok gyors betöltésében és az adatok villámsebes mozgatásában.A HD kamerával, zárható kamera retesszel, Bluetooth 4.2 és ac WiFi-vel ellátott laptop három darab USB3.0, USB-C, HDMI, microSD és fülhallgató csatlakozót is kapott.

A DERE R16 Pro 16 hüvelykes kijelzője 2560×1600 pixeles felbontással rendelkezik. A megjelenítő 180 fokos szögben nyitható, az angol kiosztású billentyűzete háttérvilágítással és ujjlenyomat olvasóval is rendelkezik. Az Intel Celeron N95-es laptop a Geekbuying jóvoltából európai, áfa és vámmentes raktárból vásárolható meg 120 ezer forintos áron a kupon felhasználásával.

DERE R16 Pro laptop

🔹Kupon:7YK5TUHS

További laptopok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás