A Crelander Smart hátizsák az önkifejezés egy új formáját hozza el, hiszen a vízálló borítása alatt található RGB LED panelre gif vagy általunk kreált képeket és szöveget is megjeleníthetünk.A légáteresztő hátsó résszel és vízálló külső borítású Crelander Smart 43x30x13 centiméter méretű, amely külön tartó zsebbel rendelkezik 15 hüvelykes kijelzőjű laptopok szállításához.

Bármilyen szöveg beírható a telefonos alkalmazásba, így mozgó (gif), letöltött vagy saját, kézzel rajzolt képet is beállíthatunk. Így kedvenc márkánk logóját, kedvenc képünket, hirdetést vagy bármilyen szöveget, képet beállíthatunk.

A mobiltelefonos alkalmazás iOS és Android rendszerekre érhető el, az RGB panel működéséhez egy power bank-ra lesz szükségünk, amely USB kábelen keresztül látja el a megjelenítőt. A táska 99$-ba kerül, de európai raktárból küldik, így áfa és vámmentesen érkezik meg.

Crelander Smart RGB ledes hátizsák

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás