A DERE T11 előnye a 11 hüvelykes kijelzőjében rejlik, amelyet táblagép módban könnyű használni és hosszabb távon sem fárad el tőle a kezünk. Azonban a táblagép nem csak tartalomfogyasztásra, hanem munkára is használható, azzal a billentyűzettel, amit a gyártó ad mellé, hogy a tabletet egy laptoppá alakítsuk.

Az ezüst-szürke színben táblagép kijelzője 2K felbontást tudhat magáének (2160×1440 pixellel és 400 nit fényerősséggel). Ekkora felbontásra volt képes a nagyobb, 13 colos DERE T30 Pro, amit mi is kipróbáltunk, a teszt itt olvasható.

A 11 hüvelykes méret nem csak táblagépként tökéletes az esti filmnézéshez, de laptopként is megfelelő méretű, hogy egyúttal könnyen magunkkal tudjuk vinni egy hosszabb útra is. A táblagép háza 10.7 milliméter vékony, súlya 639 gramm.

Multifunkciós eszközként Bluetooth, 2.4 és 5GHz-es WiFi található meg benne. Csatlakozó fronton pedig, töltő csatlakozó, fülhallgató kimenet, USB3.0 és két darab USB-C port is helyet kapott rajta. Ennek különlegessége, hogy az egyik aljzat töltésre használható, így elegendő egyetlen USB-C kábel minden eszközünk energiaellátásához.A kijelző feletti kamera 1, míg a hátlapon található 5 megapixel felbontású. A mellékelt tok természetesen teljesen lecsukható így, ha behelyezzük a mágnesesen táblagépet, akkor azt becsukva szállíthatjuk. A tokot kinyitva alkalmassá teszi az asztalon való használatra, amelyen a 99 gombos billentyűzet angol nyelvű kiosztást kapott, amin tocuhpad is helyet kapott. A csomagban mellékelnek DERE tollat is a jegyzeteléshez, rajzok készítéséhez, ez USB-C porton keresztül tölthető.

A DERE T11 gépben Intel® Celeron® N5100 processzor dolgozik, ami 4 magos, 4 szálas. Alap órajele 2.0GHz, de ez 2.8GHz-ig emelkedhet. A 6 wattos TDP-vel rendelkező CPU így nem fogyaszt sokat. A táblagép 12GB DDR4 memóriával és 256GB-os SSD meghajtóval érkezik.

A 11 hüvelykes méretének köszönhetően könnyen hordozható, multifunkciós gépnek tökéletes választás és külön pozitívum az USB-C töltés és a számos USB aljzat megléte. A DERE T11 12GB/256GB-os gép 112 ezer, míg a 12GB/512GB-os verzió 120 ezer forintba kerül a kuponnal, ami ingyenes szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg az európai raktárból.

DERE T11 12GB/256GB

🔹Kupon:BG7630da

 

DERE T11 12GB/512GB

🔹Kupon:BG5ce2b2

További laptopok és táblagépek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás