A Roborock Q8 Max robotporszívó érkezésével ez a modell lesz az egyik legjobb és legfejlettebb a piacon, ha nem a felsőkategória polcain keresgélünk.

A Roborock Q8 Max robotporszívó a Roborock cég új modellje, amely az intelligens otthoni eszközök területén az élen jár. A Q8 Max 5500Pa szívóerővel rendelkezik, és képes eltávolítani a port, szennyeződéseket, valamint a szőnyegeken és padlón és szőnyegen lévő apróbb részecskéket is.

A mobiltelefonos alkalmazásból a porszívó könnyen vezérelhető. A felhasználók beállíthatnak akár egy kijelölt területet is, amelyet a porszívó nem léphet át.Fejlett algoritmusai segítségével képes optimalizálni a takarítási folyamatot. Az alján két ellentétesen forgó gumírozott lapátokat találunk, amelyről sokkal könnyebben távolítható a rátapad hajszál, mint kefés társaikon. 3D-s navigációval és térkép rajzolással rendelkező LiDAR szenzora képes a kisebb méretű tárgyakat is felismerni és kikerülni azokat, illetve képes elkerülni a bútorokat, a falakat, valamint a lépcsőket is.

Szívófeje, alsó és az oldalsó söprűje összegyűjti a port és a szennyeződéseket a nehezen elérhető helyekről is. Emellett a porszívó a felszívott porból a levegőbe juttatott ultrafinom részecskéket is képes megszűrni. A hamarosan megvásárolható robotporszívó porgyűjtő dokkolóállomással is rendelhető majd. A Roborock Q8 Max robotporszívó a Geekbuying webáruháznak köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhető majd meg az európai raktárból.

Roborock Q8 Max robotporszívó

Roborock Q8 Max robotporszívó + porgyűjtős dokkoló

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás