Európai raktárból rendelhető a UWANT B200 gőzzel is használható tisztító eszköze, ezzel az opcióval áfa és vámmentesen, akár pár munkanapos szállítási idővel érkezik meg a két tartállyal rendelkező gép.

Előnye, hogy nem csak szőnyeghez, de bármilyen textiliához, akár ruhához, fotelhez, kanapéhoz vagy az autó ülésének tisztításához is használható.

A B200 modellt nem csak két tartállyal látták el, hogy az egyikben a tisztítószeres, a másikban a kiszivattyúzás utáni szennyezett vizet gyűjtse, hanem gőzölő funkcióval is rendelkezik, ami egyszerre segíti a szövetek között található atkák életterének csökkentését és a textilbe száradt foltok eltüntetését is.

A 12000Pa maximális szívóteljesítménye abban segít, hogy a szövetbe juttatott tisztítószeres víz vagy a gőz által lecsapódott meleg tisztító folyadék és az általa feloldott szennyeződéseket eltávolítsa. A sörtékkel ellátott fejjel bele permetezhetjük a tisztítószeres folyadékot az anyagba, a szívófejjel pedig felszívhatjuk azt. Ennek köszönhetően sokkal kevesebb utószárításra van szükség. A gőzölős fej pedig nem csak a már említett magas hőfokos tisztításhoz, de a ruháink felfrissítéséhez is használható.A UWANT B200 szőnyeg és kárpittisztító a kuponos akcióban 74 ezer forintba kerül, ami nem sok érte, hogy mindig tisztán tarthassuk a bútorainkat, szőnyegeinket. Az európai raktárból ingyenes szállítással, áfa és vámmentesen küldik a terméket.

UWANT B200 szőnyeg és kárpittisztító

🔹Kupon:7YV6BN

UWANT B100 szőnyeg és kárpittisztító

🔹Kupon:7YV6HTT

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás