10.1 colos, FullHD felbontású az DOOGEE T10E, ami az akcióban 40 ezer forintba kerül és a HD streaming tartalmakhoz Widevine L1 profillal is ellátták.

A DOOGEE T10E munkára, tartalomfogyasztásra és egy kis játékra is használható az Unisoc T606 CPU-nak köszönhetően, ami az AnTuTu-ban 151.000 körüli pontszámra képes. A 10.1 colos megjelenítő IPS technológiát használ, így remek betekintési szögeket kapunk, felbontása 1280 x 800 pixel.

A táblagépben található memória mérete 4GB, ami bőven elegendő számos játéknak, de munkára és tartalomfogyasztásra is megfelelő. Ezen kívül virtuális memóriát is hozzáadhatunk, ami a tárhelyből csípi le a hozzáadott értéket, amivel 9GB-ra bővíthető a RAM mérete. A belső tárhelye 128GB-os, de ha ez a kapacitás is kevésnek bizonyulna, maximum 1TGB-os microSD memóriakártyát is használhatunk, hogy azon tároljuk a fotóinkat, videóinkat. 

A kijelző fölé 5 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, de szelfiket is készíthetünk, a hátlapon pedig 8 megapixeles Sony szenzor teljesít szolgálatot. Természetesen kapott 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, Bluetooth 5.0 kapcsolatot. A SIM kártyafoglalatnak köszönhetően a 4G LTE hálózat is használható.

A két hangszóróval is rendelkező táblagép Android 13 rendszert futtat. Az akkumulátora 6580mAh kapacitással rendelkezik. A kuponos akcióban jelenleg 109$-ba, azaz 40 ezer forintba kerül. A Gshopper-től kapott infó alapján Free Shipping (EU) Inclusive of VAT, tehát a termék már tartalmazza az esetleges áfa díját.

DOOGEE T10E

🔹Kupon:gshopperDOOGEE

További táblagépek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás