A DERE R16 Pro 180 fokban hátrahajtható 16 colos, 2.5K felbontású kijelzőt, keveset fogyasztó processzort, SSD-t és 12GB DDR5 memóriát kapott.

A vékony házban lévő hardverelemekből az Intel Alder Lake N95 processzorra esett a DERE mérnökeinek választása. A CPU 4 maggal és 4 szállal rendelkezik és akár 3,4 GHz-es órajelen is működhet. Ez az órajel elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapi feladatokhoz amellett, hogy a TDP értéke csak 15W.

Memóriából 12GB DDR5-öt kapunk, a tárhelye pedig egy 512GB-os SSD meghajtó. A grafikus feladatokat az Intel UHD Graphics tölti be. A biztonságunkról az egérpadba épített ujjlenyomat-olvasó felel. A kijelző fölé szerelt 720p felbontású webkamera pedig egy elhúzható reteszt is kapott.Az angol kiosztású és háttérvilágítással rendelkező billentyűzet feletti 16 colos IPS panel 2560×1600 pixeles felbontással rendelkezik és 180 fokos szögben, teljesen hátrahajtható. Csatlakozók közül három darab USB 3.0, USB-C, HDMI, Kensington-zár, microSD kártyaolvasó és fülhallgató csatlakozót is kapott a Bluetooth 4.2 és 2.4/5GHz-es WiFi kapcsolatokkal rendelkező laptop.

A DERE R16 Air telepített Windows 11 Home operációs rendszerrel, az európai raktárból áfa és vámmentesen 125 ezer forintért vásárolható meg.

DERE R16 Pro laptop

🔹Kupon:7YK5TUHS

További laptopok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás