Az akkumulátoros kerékpárok még most sem a legolcsóbbak, ám a 20 colos kerekekkel rendelkező elektromos fatbike ennek ellenére még a belépő árszinten teljesít.

A megjelenésében egy cafe racer járgányhoz hasonlító elektromos kerékpár kiválóan alkalmas bevásárlásokhoz, városi közlekedéshez és remek választás azoknak, akik terepre is szívesen kimerészkednének. A Riding’ times Z8 megkapó megjelenésű jármű, melynek váza fémből készült és a 48V/15A akkuval és méretes 20×4 colos kerekekkel 35 kilogrammot nyom.Az 500 wattos elektromos motor segítségével a kerékpár akár 45km/h sebességre is képes, így nem csak gazdaságos, hanem hatékony és gyors közlekedési lehetőséget is kínál. Méretes hátsó rugói már elsőre szembetűnnek, de az első villák is kaptak lengéscsillapítást a beépített teleszkópoknak köszönhetően.

A tárcsafékek megbízható, hatékony fékezést biztosítanak. Elölre és hátulra is került világítás, a 7 sebességfokozatot pedig a Shimano váltója teszi könnyűvé. Nem csak elektromos rásegítéssel, hanem tisztán az elektromos motor erejével is hajtható a kerékpár.

Az elektromos kerékpár európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg. A kuponnal 922$, azaz körülbelül 330 ezer forintos áron vásárolható meg, ami elsőre soknak tűnhet, de a kategóriájában még mindig olcsónak mondható.

Riding’ times Z8 elektromos fatbike

🔹Kupon:7VKIEEWN

További elektromos kerékpárok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás