A Lenovo X3 PRO csontrezgéses technológiájával ellátott vezeték nélküli fülhallgató két választható színben csak 22$-ba, azaz körülbelül 7800 forintba kerül.A fülhallgatót nem a fülbe kell illeszteni, hanem a fül elülső részére kell helyezni. Az IP56 védettséggel rendelkező Lenovo X3 PRO Bluetooth 5.3 adatkapcsolatot használ, így nem csak a késleltetés minimális a látott kép és hallott hang között, de energiatakarékosabban is képes üzemelni.

Beépített mikrofonjával a telefonálás is megoldható, gumi borítású gombjai védenek a beázás ellen, ami mellett a microUSB töltőport is egy gumírozott ajtó mögött bújik meg. Gyorstöltéssel is rendelkezik, így 2 óra alatt 7 órányi használatra elegendő energiát pumpálhatunk bele az akkumulátorába. Nem csak zenehallgatásra, hanem beépített mikrofonjaival a már említett telefonbeszélgetésre használható a Lenovo fülhallgatója.

A Lenovo X3 PRO csontrezgéses fülhallgató

Csontrezgéses BlitzWolf BW-BTS8 bluetooth fülhallgató 32GB tárhellyel

További Bluetooth fül és fejhallgatók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás