A KUU Xbook-3 gyártója idehaza még most sem túl ismert név. Ám, ha valóban olcsón kell beszerezned egy 14.1 colos laptopot, akkor a 239$-os jószág európai raktárból valóban jó választás lehet.

A KUU Xbook-3 teljes méretű, ám numerikus gombok nélküli billentyűzetet kapott. A klaviatúra angol kiosztást használ, 14.1 colos megjelenítője 1920 x 1080 pixeles felbontást kapott, felette egy 0.3 megapixeles kamera található.Memóriából 8GB DDR RAM-ot kapunk, a tárhelye egy 256GB-os SSD meghajtó. Processzora egy keveset fogyasztó Intel Celeron J4125 CPU, ami 4MB cache-el rendelkezik és 10 wattal is beéri. 4 magot kapunk, a processzor alap órajele 2.0GHz, ami 2.7GHz-ig skálázódhat.

Sztereó hangszórókat kapunk, a kijelző 180 fokban hátrahajtható. Oldalán USB, 3.5 milliméteres fülhallgatót és tápcsatlakozót találunk. A KUU Xbook-3 európai raktárból rendelhető meg, így áfa/vámmentesen érkezik meg hozzátok 239$-os áron.

A KUU Xbook-3 laptopot itt találod meg

Kupon:gshopperkuu

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás