A BMAX B3 5. generációs Core i3 processzorral nagyon jutányos áron vásárolható meg. 39 ezer forintjával jó választás lehet, hiszen 8GB memóriával és cserélhető 128GB-os SSD meghajtóval érkezik.

A kis számítógéphez már csak billentyűzetre, egérre és monitorra lesz szükség és már használhatjuk is. Operációs rendszert sem kell telepítenünk, hiszen regisztrált Windows 10 Pro verzióval érkezik. 8GB DDR3 memóriával látták el a gépet, ami mellé még egy 128GB-os M.2 SSD meghajtót is kapott, ennek köszönhetően, ha pénztárcánk engedi, bármikor nagyobbra cserélhetjük. Az SSD cserélhető, így bármikor nagyobbat vásárolhatunk hozzá.Processzorból az alacsony fogyasztású Intel Core i3-5005U CPU-t használja, ami négy magos és 2.0GHz-es órajelre képes, a grafikai feladatokat az Intel HD Graphics 6000 látja el. A 14 nanométeren készült, 15 wattos TDP-vel rendelkező CPU-t aktív hűtéssel lett ellátva.

A BMAX B3 Mini PC-t ellátták két USB3.0 és két USB2.0 porttal. Kapott egy darab HDMI csatlakozót, USB-C, gigabites LAN és fülhallgató csatlakozót is. A kis gépen előtelepített Windows 10 operációs rendszer találtható. A BMAX B3 Mini PC európai szabványú adapterrel 39.000 forintba kerül.

A BMAX B3 Mini PC-t itt találod meg

🔹Kupon:7ULCSXOJ

További mini számítógépek Celerontól Intel Core i7-ig

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás