Most is itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Összecsukható napelem, napelemes power bank, apró masszírozó gép és sok minden más is.

Momoda Mini masszázspisztoly

A Momoda Mini masszázspisztolya különböző funkciókra képes, amivel izomlázat is kellemesebbé tehetjük, de egyúttal képes ellazítani az izmokat segíthet relaxálni és természetesen kellemesen masszírozni is.

3 különböző sebesség funkcióval rendelkezik, így a felső és alsó végtagokat, talp, fenék, hát, has masszírozására is alkalmas lehet. A Momoda Mini könnyű, csak 330 grammot nyom, így hosszabb távon sem kényelmetlen a kézben tartani.

Az LCD kijelzővel ellátott masszázspisztollyal könnyedén beállítható a kívánt sebesség fokozat. Az egy feltöltéssel elérhető használati idő akár 80 perc is lehet, ha arra lenne szükség. A kedvezmény kóddal 68$-ba kerül.

Momoda Mini masszázspisztoly

🔹Kupon:BG589b2e

További masszázspisztolyok


MECO ELEVERDE akkumulátoros kompresszor

Felesleges nagy eszközöket magunkkal cipelni ahhoz, hogy akár a PC-ből fújassuk ki a port, hiszem a MECO ELEVERDE kompresszor egy igazán kisméretű eszköz. A maximális 100.000RPM értékkel rendelkező kompresszor tökéletes a billentyűzet, a számtógép, szellőzőrácsok, akár az autóban lévő lamellák tisztításához vagy a nyári melegben az úszógumi felfújásához.Akkumulátoros működésének köszönhetően egy feltöltéssel 30 percen keresztül használható a három erősségi fokozatból (50.000, 70.000 vagy 100.000RPM értékből) választható fújás erőssége. csak 27$-ba kerül az áfa és vámmentes európai raktárból.

MECO ELEVERDE akkumulátoros kompresszor


KUULAA Solar Power Bank 20000mAh kapacitással

A napelemmel felszerelt és töltés kijelzővel szerelt külső akkumulátor akár a nap energiájával is tölthető. Négy csatlakozó található rajta, egy USB Type-C, két szabványos USB port kapunk és egy microUSB is. A normál USB portján maximum 5V/2.1A-t képes leadni. Töltést felvenni az USB portján keresztül 5V/2A-rel képes, a napelemeket használva 5.5V/220mAh teljesítménnyel tudja tölteni az akkuját.

A 20.000mAh kapacitású KUULAA Solar Power Bank 359 grammos tömeggel rendelkezik. A védelmi mechanizmusok közül, ahogyan azt már a gyártótól megszokhattuk, ellátták túláram, túlfeszültség, rövidzárlat és magas hőmérséklet elleni védelemmel is, ezáltal nem csak magát a töltőt, hanem az eszközeinket is biztonságban tudhatjuk. A KUULAA Solar Power Bank a kedvezmény kóddal 32$-ba, azaz körülbelül 11500 forintba kerül.

KUULAA Solar Power Bank 20000mAh kapacitással

🔹Kupon:BG589b2e


AGSIVO az UV fény használatával és egy apró áramütéssel likvidálja a rovarokat

Néhány évvel ezelőtt robbantak be a köztudatba az UV fénnyel működő rovarirtók. Az AGSIVO termékének köszönhetően megrázó élményben lesz részük a rovaroknak.

A rovarirtó kapott egy UV fényt, ami 365-375 nanométeres hullámhosszával magához csábítja a rovarokat, hogy aztán megrázza őket. A lámpát akár fel is akaszthatjuk, hiszen egy kampós rész is kialakításra került a tetején. Ez a modell már akkumulátoros, így nincs szüksége közvetlen áramforrásra, hogy a 2000mAh akkumulátorával 1700V feszültséggel likvidálja a rovarokat bármilyen vegyszer használata nélkül, amivel így 5 órán át használható egy feltöltéssel.A felső részén ventilátort is kapott, hogy az odarepült rovarokat beszippantsa, ez 3 erősségi fokozatban állítható, de az oldalsó lamelláknál is be tudnak repülni ezek a rovarok.

Az AGSIVO rovarirtója 25$-ba kerül

🔹Kupon:BG081591

További hasonló rovarirtó


Ismét előrendelhető az európai raktáras Douxlife GC-RC03 masszázs gamer szék

Az európai raktárnak köszönhetően nem kell foglalkoznunk áfa/vám költséggel és a szállítási idő is rövidebb, mintha kínai raktárból rendelnénk meg a terméket. Szerencsére az ára is parádés, jelenleg 139.99$-ba kerül.

A műbőr borítás piros-fekete, kék-fekete színe hasonló a BlitzWolf termékéhez, de más összeállításban láthatjuk rajta a két fő uralkodó színeket. Ha nincs szükség a nyakpárnára, le is vehetjük azt. A Douxlife GC-RC03 gamer szék majdnem 180 fokos szögben hátra dönthető, ezen kívül az ülőlap magassága is változtatható.

Nem csak a szék magassága, de a kartámasz magassága is állítható, a kényelmünk érdekében pedig egy lecsatolható deréktámaszt és felhajtható lábtámaszt is kapunk. Azonban a legfontosabb újítás a masszázsfunkció, amihez egy külön vezérlő is tartozik, ahol beállítható a váll, hát, derék és combok masszírozásának intenzitása. Ezzel a fícsörrel pedig egyálalán nem mondható drágának a Douxlife széke, ami a kuponnal 139$-ba kerül ingyenes szállítással, európai raktárból.

A Douxlife GC-RC03 gamer széket itt találod meg

Itt megtalálod a többi gamer széket is


Drillpro elektromos csavarbehajtó

A Drillpro elektromos csavarozójának előnye, hogy a fejrész elcsavarható, így a hosszított formával kisebb helyekre is beférünk. Elöl LED világítással is felszerelték, hogy a sötét helyeken is megtaláljuk a csavar helyét. Maximális nyomatéka 3.5Nm, ha ki vagy be szeretnénk hajtani a csavarokat. Kiegészítőként kapunk egy hosszabbítót toldót, amivel az igazán kis helyekhez is odaférhetünk, de emellett 6 bit fejet is kapunk, illetve egy microUSB fejben végződő kábelt.

1500mAh-s akkumulátor van a kis elektromos csavarbehajtóban, ami a fejet 200RPM sebességgel tudja pörgetni. Jó hír, hogy a töltéshez nem kell kivennünk az akkumulátort, hanem azt a mellékelt USB kábellel könnyedén tele pumpálhatjuk energiával.

A Drillpro elektromos csavarbehajtó a kuponnal csal 14$-ba kerül

🔹Kupon:BGXIFD1159


KROAK K-SP02 60W összecsukható napelem

Az összecsukható szolár panel becsukva pedig 35×34×3 centiméter, ám kinyitva már 68×35×3 centiméter méretű. Ez pedig már kellő felületet biztosít ahhoz, hogy összegyűjtsük a nap sugarait, ami beépített USB, USB-C és DC csatlakozóval is rendelkezik.

  • A 60W-os napelem egyik USB-A portján maximum 5V/3A 9V/3A 12V/1.5A,
  • USB-C portján pedig 5V/3A 9V/3A 12V/1.5A-t képes leadni.Így egyszerre akár több eszközt is tölthetünk róla, ha épp nem esik az eső és napsütéses időnk van. Ám az eső sem tesz benne kárt, mert úgy lett kialakítva, hogy ha véletlenül kint hagynánk a szabadban, ne menjen tökre egy nyári záportól.

A DC portjáról akár nagyobb teljesítményfelvételű eszközöket is elláthatunk vele energiával, akár egy méretes akkumulátort is, ami estére elegendő energiát biztosít majd a számunkra 19.8V/2.02A(Vmp/Imp);24.75V/2.2A ± 5%(Voc/Isc). A K-SP02 42$-ba (~15.000 forintba) kerül a kedvezmény kóddal a Bangood európai (CZ) raktárából, ahonnan áfa és vámmentesen rendelheted meg.

KROAK K-SP02 60W összecsukható napelem

🔹Kupon:BGXIFD1166

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás