Az egyszerűen csak Portable Car MP5 Player-ként nevezett eszköz egy 7 colos megjelenítő. De ezzel az eszközzel kiváltható az autó rádiójának kiszerelése és használhatjuk navigációra, zenelejátszásra vagy a beérkezett üzenetek és hívások fogadására az Android Auto kompatibilitásnak köszönhetően.

A 7 hüvelykes megjelenítő 1024×600 pixel felbontású, természetesen érintésérzékeny panellel lett felszerelve. Az Android Auto támogatásnak köszönhetően a mobiltelefont vezetéken vagy vezeték nélkül is párosíthatjuk vele.



Ha külön hátsó kamerával rendelkezünk, akkor a képét az eszközre köthetjük, hogy segítsen a parkolásban. Ellátták USB porttal és memóriakártya olvasóval is, így videót és zenét is lejátszhatunk róla. Vezeték nélküli kapcsolatokból a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t támogatja és Bluetooth 5.1 kapcsolattal is rendelkezik.

iOS rendszerű és Android-os telefonokat is kezeli. Ennek köszönhetően az Android Auto használatával a telefonunk lehet a GPS, de a navigációs alkalmazás magán a 7 colos kijelzőn fog megjelenni. Ahogyan a bejövő hívásokról és üzenetekről is ezen keresztül kommunikálhatunk. Az FM transzmitter funkciónak köszönhetően a telefon HiFi rendszerére is ráhangolhatjuk, így a bejövő hívások és egyéb hangok az autónkban fog megszólalni. Az energiaellátásához természetesen szivargyújtóra van szükségünk, de ezt mellékelik a csomagban. A Portable Car MP5 Player nem kerül sokba, hiszen 20500 forintot kérnek a B500W és B600W eszközért. Utóbbi egy kis ellenzőt is kapott, hogy napfényben jobban láthassuk a kijelzőjét.

A Portable Car MP5 Player-t itt találod meg

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás