A Meenhong P8 8 colos laptop, ami egy mozdulattal táblagéppé alakítható a 360 fokban hátrahajtható érintőkijelzőnek köszönhetően. Ennek köszönhetően elég egy eszközt megvásárolni, ha laptopot szeretnénk, de emellett a táblagépekből ismert könnyű tartalomfogyasztás is fontos szempont.

Különlegessége nem csak a már említett FullHD felbontású 8 colos IPS kijelzőjében rejlik, ami érintésérzékeny és 360 fokban, a laptop hátuljára hajtható. Így akár táblagépként is használható, ami megkönnyíti a munkát és a tartalomfogyasztást nem csak egy hosszabb úton, de otthon is.A hardveres alapot az Intel 12th Alder Lake N100 processzor adja. Az alacsony fogyasztású processzor négy maggal rendelkezik, ami maximálisan 3.4GHz-re képes. Kis gép ellenére igencsak impozáns a memória mérete, hiszen 12GB LPDDR5 memóriát kapunk. A belső tárhely mérete 256GB, amit egy SSD szolgáltat, így a sebességre sem lehet panaszunk. A laptop mérete 19.8 x 13.8 x 1.97 centiméter, súlya pedig 0.78 kilogramm. Vezeték nélküli kapcsolatok közül kapunk 2.4 és 5GHz-es WiFi-t és 5.2 verziójú Bluetooth-t. Csatlakozókból HDMI videokimenetet kapunk, de ellátták jack, USB-A és USB-C porttal is.

A laptopon Windows 11 Pro operációs rendszer fut, a Meenhong P8 akkumulátora 9600mAh kapacitású, amit az USB-C portnak köszönhetően 30 wattal tölthetünk fel. Angol nyelvű billentyűzetkiosztással rendelkezik, de szerencsére ez matricával magyarosítható.

A 8 colos Meenhong P8 laptop 165 ezer forintba kerül

További laptopok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás