A Proscenic X1 olyan újításokat hoz el a megfizethető kategóriába, mint a vibráló felmosófej, amivel alaposabban tisztítja meg a padlót. De nem mehetünk el szó nélkül a PathPro™ lézeres tárgyfelismerés mellett sem, ami a robotporszívó tetején található torony szenzort váltja ki. Az UV fénnyel sterilizált dokkolót pedig elegendő 30 naponta kiüríteni, ami átszívja a port a robotporszívóból.

Akkumulátoros kézi és robotporszívókat, légtisztítókat, illetve air fryer-eket is készítő gyártó friss terméke csak 100 ezer forintba kerül. Ezért az árért pedig egy okos robotporszívót, egy portartályas dokkolót kapunk az áfa és vámmentes európai raktárból.Proscenic X1 okos robotporszívó fekete dokkoló állomással rendelkezik, amibe a felszívott port ürítheti, ha megtelt a tartálya. Mivel elegendő akár csak 30 naponta kiüríteni a 2.5 literes tartályt, ezért UV ledekkel is ellátták, ami a por átszívása közben csirátlaníja a szennyeződéseket. A takarítás végeztével erre a dokkolóra áll vissza, hogy feltöltse az akkumulátorát, közben pedig a porszívó portartályát is kiüríti.

PathPro™ lézeres letapogató szenzorral szerelték, hogy könnyen tudjon tájékozódni a lakásban. Ez nem a robotporszívó tetején, hanem az elülső részen helyezkedik el. Ennek köszönhetően mozgás közben feltérképezi a lakást és a lakásban található akadályokat, amivel virtuális térképet rajzol. Innen nyomon lehet követni a porszívó mozgását a telefonos alkalmazáson kersztül, illetve megadhatunk neki külön zónákat is. A 3000Pa szívóerő jó arány a kategóriában, az 2600mAh kapacitású akkumulátorával pedig akár 165 percig képes takarítani.

Proscenic X1 okos robotporszívó

Nem csak felporszívóz, hanem a padlót is fel tudja törölni. Ehhez pedig beveti a drágább Roborock porszívókból ismert vibrációs fejet, ami szinte felsikálja a padlót a vizes moppal. Nem kell attól tartani, hogy ebben az esetben vizes lenne a szőnyeg hiszen, ha aktív a felmosási funkció, akkor kikerüli a szőnyegeket.

Természetesen erre is van kupon kódunk, amit a versenytárak tulajdonságaival összevetve remek áron érhető el, természetesen európai raktárból, átszámolva körülbelül 100 ezer forintért!

Proscenic X1 okos robotporszívó dokkolóval, felmosó funkcióval

🔹Kupon:PROSCX1

További robotporszívók

Proscenic termékek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás