BlitzWolf BW-UPC2 pendrive 256GB-os kapacitással csak 8500 forintért. Így a töltőiről, kábeleiről és flash alapú tárolójairól ismert gyártó egyik népszerű termék lett akciós a készlet erejéig.

A meghajtó különlegessége az, hogy normál USB és USB Type-C porttal is ellátták. Így akár a legújabb Apple laptopokkal is használhatjuk különböző átalakítók nélkül, amit aztán a normál USB porttal szerelt számítógépen is visszaolvashatunk.A BlitzWolf BW-UPC2 OTG-re is képes pendrive 32 és 64GB-os méretben kapható. Az USB 3.0 portnak köszönhetően a sebességre sem lesz panaszunk. A 64GB-os modell 50MB/s írási és 90MB/s olvasási tempóra képes. Fém ház védi a külső behatásoktól, a külső tokban pedig 360 fokban forgatható a belső, csatlakozókkal szerelt rész. Így míg az egyik oldalt használjuk, a másik védve van az alumínium háznak köszönhetően.

Kipróbáltunk egy erős Core i7-es mini számítógépet – BMAX B7 Power Mini PC teszt

BMAX B7 Power Mini PC teszt (4 of 17)

Az OTG funkciónak köszönhetően még mobiltelefonnal vagy akár az újabb iPad Pro modellekkel is használhatjuk. A 256GB-os modell a kuponnal csak 24$-ba, azaz körülbelül 8500 forintba kerül a készlet erejéig.

BlitzWolf BW-UPC2 256GB pendrive

🔹Kupon:BGXIFD1106

További meghajtók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás