A BlitzWolf BW-PCM2L 13.3 colos monitora sokat utazóknak, munkába, de akár játékra is használható. Különlegessége, hogy egy power bank is elegendő a működéséhez.

FullHD felbontással rendelkezik a HDR-t is támogató kijelző, amit USB-C porton keresztül láthatunk el energiával. Ezáltal még egy külső akkumulátorról is használható, így számtalan feladatra használható, akár a fent felsorolt lehetőségeken kívül is.A 13.3 colos BW-PCM2 monitor IPS kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 1920 x 1080 pixel. Így kis méretének köszönhetően az íróasztalon is a legegyszerűbb mód arra, hogy a laptopot kiegészítve két kijelzőt használjunk egyszerre a munkában.

Azonban nem csak munkára, de akár szórakozásra is használható, így akár még egy játékkonzolhoz is csatlakoztatható a HDMI portján keresztül, amivel akár az asztalon használva. Ehhez jól jön az alacsony energiafelvétel, amivel autóban akár a szivargyújtóról vagy egy olyan töltőadapterről, ami 15 wattot képes leadni, megtáplálható energiával (ebből a BlitzWolf is számos modell rendelkezik).

Hangszóróval is ellátták, amik sztereóban szólnak, hogy teljes legyen a mini mozi élmény. Két USB-C portjából az egyik az áramellátásért felel, a másik adatkapcsolatra használható, aminek köszönhetően a monitoron található USB-A csatlakozóhoz is hozzáköthetünk különböző eszközöket. A limitált ideig élő kedvezmény kóddal 180$-ért vásárolható meg az áfa és vámmentes európai raktárból.

A 13 colos BlitzWolf BW-PCM2L monitort itt találod meg

Kupon:BGXIFD614

A többi BlitzWolf monitort itt találod

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás