Az Inphinic vagy ahogyan sok helyen Infinix X2 néven említik, egy új kiegészítő a PC-s perifériák piacán, amely különleges megjelenésével, kis méretével és halk működésével hívja fel magára a figyelmet.

A csomagolásra is fordítottak némi figyelmet, nem csak egy egyszínű kartondobozban érkezik meg a termék. Beüzemeléséhez semmire sincs szükség, hiszen az akkumulátora beépített és teljesen feltöltve érkezett. Az USB-s dokkoló az egér alján található, így asztali számítógéphez, laptophoz, TV box-hoz vagy akár egy Androidos táblagéphez Is csatlakoztatható.

Infinix X2 teszt (1 of 15)

Az egér nyomokban fémet is tartalmaz, de csak az alsó részen. A fém színű borítás a burkolaton csak festett műanyag, ami miatt kicsit csalódottak voltunk. Alumínium az alsó részre került, ebből alakították ki az egér kasztniját, amiben a mechanika található. Mérete 114x65x36 milliméter, súlya 100 gramm és ebbe már beletartozik a beépített 300mAh kapacitású akkumulátor is.

Infinix X2 teszt 1

A különleges kialakítás magért beszél. Nem csak jól néz ki, hanem az egér használata is kényelmes. Hosszútávú munkához pedig ideálisabb is, mint a társai, hiszen azzal, hogy nem egy darabból áll, hanem csak azokon a részeken kapott burkolatot, ahol a kezünkkel érintkezik, így jobb a szellőzés, ergó kevésbé fog izzadni rajta a kezünk.

A sötétszürke színben kapható rágcsáló működéséhez szükséges akkumulátor USB-C csatlakozón keresztül tölthető fel, amihez kábelt is mellékelt a gyártó. A két oldalsó gombja halkan kattan, amiért jár a piros pont az Infinix-nak. A középső görgő fel le mozgató mechanizmusa is halk, ám lenyomáskor ez már hangosan kattan. Az X2 alsó felén a DPI választó gomb kapott helyet, amivel 1600 és 2400-es érték közé állíthatjuk az optikai szenzor felbontását. Ám én nem kettő, hanem három érzékenységi móddal találkoztam.

Infinix X2 teszt (9 of 15)

 

Infinix X2 teszt – A nagy próba

Az USB vevőt a laptopomhoz csatlakoztatva, azonnal használatba is vehettem az egeret. Az alsó részen található négy párnáknak köszönhetően simán csúszik az asztallapon. A jobb és bal gomb halkan kattan, ezzel még a szobában mellettünk alvó személyt sem ébresztjük fel.

Már több napja használom, de a két felső gombja közötti lágyan és igen esztétikusan megbúvó akkumulátor visszajelző LED triumvirátusából még mindig mind a három világít, így egykönnyen nem fog lemerülni.

Infinix X2 teszt (10 of 15)

A fedél alá rejthető USB-s vevőt szállításkor visszatehetjük, így biztosan nem fog elkallódni, a be és ki kapcsoló gombbal pedig teljesen áramtalaníthatjuk az egeret. Így ha huzamosabb ideig nem használjuk, energiát takaríthatunk meg vele. De bekapcsolt állapotban 5 perc inaktivitás elteltével alvó módba lép, hogy spóroljon az akkumulátorával, ilyenkor az akku jelző ledek is kialszanak, majd bármely gombjának megnyomásával azonnal újra működésbe lép.

Infinix X2 teszt (13 of 15)Az Infinix X2 megvásárlását nem bántam meg. Külsőre igazán hívogató, kényelmes a használata, a kapcsolóinak köszönhetően pedig hangtalan. A kuponnal csökkentett 20$-os ár, ami jelenleg nincs 7200 forint sem, teljesen reális érte. Az extravagáns kialakítása miatt, ami igazán különlegessé teszi, jóval drágábbnak gondoltam. Annyi pénzt, amennyit kérnek érte, tökéletesen megéri az árát.

Az Infinix X2 egeret itt találod meg

Kedvezmény kód:BGd4ed90

Egyéb vezetékes és vezeték nélküli egerek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás