A QCY H2 egy olyan vezeték nélküli fejhallgató, amely basszus kiemelő módot és friss bluetooth 5.3 kapcsolatot kínál 12000 forintos áron.

A QCY H2 fejhallgatót a lekerekített, ívelt formák jellemzik és, amely már Bluetooth 5.3 technológiát használ az okostelefonokkal, táblagépekkel vagy bármely más Bluetooth-kompatibilis eszközzel való hangátvitelhez. Ennek köszönhetően érhető el a 0.078 másodperces alacsony késleltetés. Az akkumulátor élettartama akár 60 óra is lehet egyetlen feltöltéssel, így akár több hetes zenehallgatást is lehetővé tesz.

A QCY H2 dinamikus hangszórói 40 milliméter átmérőjűek. Az alacsony frekvenciájú hangok részletgazdagabbak és jobban szétválasztva hallhatók a Bass Mode használatával. Ezáltal a fejhallgató nem csak zenehallgatáshoz, hanem filmnézéshez is alkalmas.

Vezérlőgombjai lehetővé teszik a hangerő szabályzását, a zenelejátszás szüneteltetését, léptetését, extra basszus módot és a telefonhívások fogadását is. Az okostelefonokhoz hasonlóan a QCY H2 fejhallgató is támogatja a hangvezérlést, így az eszköz kezelése könnyebb és kényelmesebb lesz. Emellett pedig a telefonos alkalmazással részletes testreszabhatóságot kínál.

A QCY H2 fejhallgató légáteresztő fülpárnákkal, dual mode kapcsolódással is rendelkezik és szerencsére az ára sem magas a 12000 forintos árcédulának köszönhetően

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás