A Proscenic P12 előnye a négy fokozatban állítható szívóerő, az óriási 33KPa teljesítmény, az akkumulátoros kivitel, a számtalan különböző fej, forgókefés LED-es fej, ami sokat segít az alapos takarításban.

Ha szimpatikusnak tűntek az alább felsorolt tulajdonságok, akkor ezekhez még hozzá jön a Proscenic-től már ismert remek ár-érték arány, amit jó pár terméküknél megtapasztalhattunk már. Az európai raktáras készlet nagy könnyebbség a pénztárcánknak, hogy nem kell plusz áfa/vám költséget fizetnünk.

Proscenic P12 akkumulátoros porszívó

A dobozban rengeteg kiegészítő lapul, amik között megtaláljuk a már említett, remekül működő LED-es forgókefés fejet, ami szerencsére sűrű szövet szerű anyagot kapott, amibe kevésbé akadnak bele a hosszú hajszálak. Egy állítható fejű kisebb sörtés és egy lapos fej is a tartozékok részét képezi, a fémből készült csővel egyetemben. Utóbbi pozitívuma, hogy nem két darabból áll, hanem teleszkópos, így majdnem kétszeresére húzható ki a száron található gombnak köszönhetően, amivel beállítható a kívánt méret, hogy ne kelljen túl magasra emelni, se túl alacsonyra engedni a kezünket, ha a padlót takarítjuk. A kiegészítők sorát gazdagítja az európai szabványú töltőadapter, a tartalék szűrő, de kapunk egy tartókonzolt is, amit a falra felerősítve, függőleges helyzetben tárolhatjuk és tölthetjük is a porszívót.

Proscenic P12 teszt_-2

Kétségtelen, hogy jól áll neki az ezüst/szürke szín. A hosszabbító cső és fej nélkül kisméretű porszívó elején a szívó csatlakozás, a fogantyú tetején egy menetes, levegő kifújásáért felelős szűrő található. Ennek köszönhetően pedig dupla filter biztosít a tiszta levegőért, amivel 99.99%-os szűrésre képes, hiszen a tartályban található fém szűrő mögött még egy HEPA filter kapott helyet. A portartály rugós mechanizmussal ellátott gombot kapott, amivel egy mozdulattal kiüríthető a 1200 milliliteres porgyűjtő, amely kapacitás remeknek számít a kategóriában. A fogásban nem zavar a működést biztosító bekapcsoló ravasz, hiszen ez a markolat elején található meg és ez az egyetlen fizikai gomb rajta.

  

A szívóerő négy lépésben állítható a porszívó tetején található érintésérzékeny kapcsolóval, ami mellett a töltöttség, szívóerősség párost láthatjuk. A markolat alsó részére került az akkumulátor, amit a porszívóhoz csatlakoztatva, de akár arról levéve is feltölthetünk. A 2500mAh kapacitású telep töltési ideje lehetne kevesebb is, hiszen körülbelül 5 óra kell neki, mire teleszívja magát energiával. A letisztult designra jó ránézni, az összeszerelés rendben van, hozza a Proscenictől megismert minőséget.

A P12 négy teljesítmény fokozatot biztosít, ami így a szívóerőtől függően maximum 60 percre elegendő működési idővel gazdagít minket. Ez kevésnek tűnhet, de egy átlagos, 60 négyzetméter alapterületű lakás porszívózása sem tart 1 óráig. A szívóerő óriási a Proscenic által kidolgozott motornak köszönhetően, ami 33KPa erőt tud magából kisajtolni, ami simán felveszi a versenyt a vezetékes társaival.

Ez a porszívó azoknak is ideális, akik egy-kétszobás lakásban laknak és tisztántartanák az otthonukat, de akár nagyobb méretű ingatlanban is ideális lehet, mert arra bizony nem nagyon van szükség, hogy a földről a port, maximális szívóerővel szippantsuk fel. Így a takarításra alkalmas akkumulátor idő megfelelő lehet. Akik robotporszívó mellé vásárolnák, hogy az épp minimális X négyzetméteren található cipőtalpból kihulló piszkot, lehulló kenyérmorzsát, vendégek érkezésekor egy gyors takarítást vagy a macska által hátra hagyott alomból kihullott szilikagél gyöngyöket feltakarítsa vele, azoknak is tökéletes lesz.

proscenic p12 teszt 1  proscenic p12 teszt 3

Ha egy gyors takarításra van szükség, mert a vendégsereg már csak 5 percnyire van, akkor is remek, hogy kéznél van és ezek alapján az is kiderül, hogy teljes mértékben képes ellátni a lakás kitakarításának fő funkcióját is. A flexibilis nyaknak köszönhetően könnyen elfordulhatunk vele egy sarok előtt vagy beférünk vele a bútorok alá. A fej melletti két oldalsó gumírozott kerék könnyedén siklik, így egyáltalán nem megerőltető a takarítás a 2 kilogramm összsúlyú porszívóval, így a kerekek bevonatával nem sérti fel a padlót, de még a parkettát sem.

A forgókefés fej nem csak abban segít, hogy a padlón található piszkot felsöpörje a szívócső elött, hanem abban is, hogy a szőnyeg sörtéi közül kikefélje a szennyeződést. Az elülső LED fény olyannyira segít megvilágítani a piszkot a padlón, amit szabad szemmel nem biztos, hogy észre vennénk. Mivel a padló feletti zöld fénysugár megvilágítja a szennyeződéseket, azok azonnal árnyékot vetnek, így a padlót nézve tisztának tűnő felületen könnyen kiderül, mennyire tele van szöszökkel, apró hajszálakkal, amiket a LED fény nélkül nem vettünk volna észre.

proscenic p12 teszt 2

A HEPA filtere kivehető és mosható, hogy ne kelljen azon aggódnunk, mikor kell beszereznünk egy tartalékot hozzá, hiszen a csomagban kapunk mellé egy kiegészítő darabot is. A Proscenic P12 porszívójában egyáltalán nem találtam kivetnivalót. Jól néz ki, remekül működik, az ára is ideális és az európai áfa és vámmentes raktárnak köszönhetően pár napos szállítási idővel számolhatunk. A raktárkészlet gyorsan fogy a nagy érdeklődésre való tekintettel, de kérhető értesítés, hogy amint újból elérhető lesz, beszerezhessük azt. A gyártó rendelkezik más modellekkel is, így azokból is bátran, kedvünkre válogathatunk.

A Proscenic P12 porszívót itt találod meg

Kupon:PROSCP12

Proscenic porszívók és más termékek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás