BlitzHome BH-AP2501 egy 46 négyzetméteres helyiség levegőjét is tisztán tudja tartani, hogy kiszűrje a port és a káros anyagokat.

A  37 centiméter magasságú okos légtisztító egy óra alatt akár 280 köbméter levegőt is képes megmozgatni. Ezzel pedig akár egy 46 négyzetméter alapterületű helyiség levegőjét is tisztán tudja tartani. Cserélhető szűrőjének köszönhetően képes kiszűrni a levegőből a 0.3 mikron feletti részecskéket, illetve a füstöt és kellemetlen szagokat is.

Több sebességű fokozatának köszönhetően hangjával alvás közben sem zavaró. Időzítővel is ellátták, így beállítható, hogy 1, 2, 4 vagy 8 óra elteltével automatikusan lekapcsoljon. Mivel WiFi modullal is rendelkezik, így telefonról is vezérelhető és monitorozható és Amazon Alexa és Google Home kompatibilis.

A BlitzHome BH-AP2501 légtisztítója európai (CZ) raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen érkezik meg. A kedvezmény kóddal 84$-ba, azaz körülbelül 30000 forintba kerül.

A BlitzHome BH-AP2501 légtisztítót itt találod meg

🔹Kupon : BGXIFD225

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás