3000 forintért hét színből választható az I12 Macaron vezeték nélküli fülhallgató, amely Apple mintára nem gumiharangos, hanem 90 fokban elfordított hangszórókkal rendelkezik.

A fülhallgatókkal színben harmonizáló tok 60×50 milliméteres, ami egy beépített 300mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. A hosszított szár felső részén található az érintésérzékeny felület, amivel a szokásos módon, egy érintéssel fogadhatjuk vagy lerakhatjuk a hívásainkat, megállíthatjuk a zeneszámokat vagy előre/hátra ugorhatunk a lejátszási listában.

Az I12 Macaron Bluetooth 5.0 kapcsolatot használ és természetesen a 10 méteres hatótáv is megvan, ahogyan az lenni szokott a vezeték nélküli fülhallgatók esetében.

Az I12 Macaron nagyon olcsó, csak 3000 forintba kerül, a szállítás pedig ingyenes

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás