Infravörös lázmérő és pulzusmérő akció, a két eszköz egyben csak 4400 forintba kerül.

A szettet itt találod meg

A 2 darab AA méretű elemmel működő infravörös lázmérőt a falra szerelhetjük fel. Így amikor valaki elé állva másodpercek alatt elvégezhető egy testhőmérséklet mérés a homlok 3-5 centiméter távolságból.

A kívánt mérés kijelzésében segít a színes kijelzője is, ami nem csak a mért hőmérsékletet (34.8-42.5 Celsius fok) jeleníti meg, hanem zöld, narancssárga és piros színnel még riasztani is képes, ha a testhőt túlságosan magasnak érzékeli.

A pulzoximéter szintén két darab AA méretű elemmel működik, amely pillanatok alatt mér. Ha nem érzékel ujjat, 5 másodperc elteltével automatikusan kikapcsol, hogy takarékoskodjon az energiával. 30-250bpm érték közötti mérésre használható, így az infravörös lázmérővel remek ajánlat a 11$-os, azaz 4400 forintos áron.

A szettet itt találod meg

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás