A BMAX Y13 13 colon Windows-t futtatva laptopként vagy a teljesen hátra hajtható kijelzőjével akár egy méretes táblagépként is használható.

bmax_y13_2.jpg

A 13.3 colos BMAX Y13 ultrabook különlegessége nem csak a FullHD felbontású IPS kijelzőjében rejlik. Hanem abban, hogy érintésérzékeny és 360 fokban, a laptop hátuljára is hajtható. Így akár táblagépként is használható, ami megkönnyíti a munkát és a tartalomfogyasztást nem csak egy hosszabb úton, de otthon is.

bmax_y13_8.jpg

bmax_y13_6.jpgMegmaradtak a hasonló hardveres paraméterek, mint a kis tesó esetében. Így impozáns a memória és tárhely mérete is, hiszen 8GB LPDDR4 memóriát kapunk. A belső tárhely mérete 256GB, amit egy M.2 SSD szolgáltat, így a sebességre sem lehet panaszunk. A kis laptop teljes egészében fém borítást kapott. A laptop mérete 30.75 x 20.8 x 1.47 centiméter, súlya pedig 1.25 kilogramm. Vezeték nélküli kapcsolatok közül kapunk 2.4 és 5GHz-es WiFi-t és 5.0 verziójú Bluetooth-t. Az előlapi kamerája 1 megapixeles felbontással rendelkezik.

bmax_y13_9.jpg

Csatlakozó fronton ellátták MicroSD kártyaolvasóval, fülhallgató csatlakozóval és két darab USB Type-C porttal, ezen keresztül megoldható a videókimenet egy HDMI átalakítót alkalmazva.

bmax_y13_7.jpg

A hardveres alapot az Intel Gemini Lake N4120 processzor adja. Az alacsony fogyasztású processzor (max. 6W) négy maggal rendelkezik, alapórajele 1.1GHz, ami maximálisan 2.4GHz-ig növekedhet. A korábban nálunk is járt Alfawise T1 asztali miniPC esetében már próbáltuk ezt a processzort. Akkor egy régi 2.5GHz-es Core 2 Duo E7200 processzoros géppel hasonlítottuk össze, amiben a kis energiatakarékos N4100 processzor győzött.

bmax_y13_1.jpg

bmax_y13.jpg

A laptopon Windows 10 operációs rendszer fut, angol nyelvű billentyűzetkiosztással rendelkezik, de szerencsére ez matricával magyarosítható. Illetve a billentyűzet egy két lépésben is állítható háttérvilágítással is rendelkezik, hogy éjszaka is tudjunk rajta dolgozni.

bmax_y13_1_1.jpg

A BMAX Y13 364.99$-ba (128.000 forintba) kerül, ami az európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A BMAX Y13 ultrabookot itt találod meg

🔹Kupon : 6GOFBY6K

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás