A Proscenic Air Fyer szériája tovább bővült, hiszen a nagysikerül modellek mellett bemutatták a kisebb és olcsóbb Proscenic T20 típust is.

Mindhárom termék közös jellemzője az árat csökkentő kedvezmény kupon, illetve az európai raktár, ahonnan áfa és vámmentesen rendelhetők meg.

Az európai raktárból áfa és vámmentesen megvásárolható termék a Proscenic konyhai kiegészítőkre fókuszáló terméke a kedvezmény kóddal sokkal kevesebbe kerül. A 27 ezer forintos termék 3,5 literes kapacitással rendelkezik, kis mérete miatt pedig nem foglal nagy helyet, hiszen csupán 33.7 x 25.2 x 31.7 centiméter méretű oldalakkal rendelkezik.

Süld krumpli, grillcsirke, hal, marha, sertéshús vagy zöldségek, ezek mind-mind elkészíthetők a Proscenic sütőjében. Az olajmentes használathoz forró levegőt használ, amit a ventilátorának segítségével 360 fokban képes forgatni az étel körül, hogy minden oldalról megfelelő hőt kapjon a sütéshez.

Az érintésérzékeny panelnek köszönhetően beállítható a kívánt hőfok és sütési idő. Az európai szabványú aljzatnak hála idehaza is használhatjuk és az EU raktárnak köszönhetően áfa/vámmentesen rendelhető meg. Ha kíváncsi vagy mit is tud egy olajmentes sütő, olvasd el korábbi tesztünket.

A Proscenic T20 sütőt itt találod meg

🔹Kupon : HEKKAT20

____________________________________________________

Proscenic T21 forró levegős sütő

A T21 1700 wattos teljesítménnyel rendelkezik, kicsit nagyobb a kapacitása, mint a T22-nek, így 5.5 literes a kosár űrtartalma. Az európai raktárból áfa és vámmentesen megvásárolható termék is remek áron van, mert a kedvezmény kóddal, mert csak 93$-ba kerül

Az érintésérzékeny panelnek köszönhetően beállítható a kívánt hőfok és sütési idő, de a WiFi kapcsolatnak hála akár a mobiltelefonról is elindíthatjuk a sütést. Az európai szabványú aljzatnak hála idehaza is használhatjuk és az EU raktárnak köszönhetően áfa/vámmentesen rendelhető meg.

Proscenic T21 forró levegős sütő

🔹Kupon : HEKKAT21

____________________________________________________

A Proscenic T22 forró levegős sütője is olcsóbb lett

Az európai raktárból áfa és vámmentesen megvásárolható termék a Proscenic konyhai kiegészítőkre fókuszáló terméke a kedvezmény kóddal sokkal kevesebbe kerül. A 96$-os termék 5 literes kapacitással rendelkezik, hogy akár több embernek is egyszerre készíthessük el az ételeket.

Sült krumpli, grillcsirke, hal, marha, sertéshús vagy zöldségek, ezeket mind-mind elkészíthetjő az 5 literes kosár kapacitással rendelkező Proscenic T22 sütőben. Az olajmentes használathoz ez a modell is forró levegőt használ.

Az érintésérzékeny panelnek köszönhetően beállítható a kívánt hőfok és sütési idő, de a WiFi kapcsolatnak hála akár a mobiltelefonról is elindíthatjuk a sütést. Az európai szabványú aljzatnak hála idehaza is használhatjuk és az EU raktárnak köszönhetően áfa/vámmentesen rendelhető meg a kuponnal 96$-ért, azaz 38 ezer forintos áron.

A Proscenic T22 forró levegős sütő

🔹Kupon : AFF$10V$29

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás