A BlitzWolf BW-SHP6 Pro okoskonnektor nem csak vezeték nélküli távoli vezérlésre használható, hogy az otthontól távol is be vagy ki lehessen kapcsolni, hanem fogyasztásmérésre is képes. Ezzel megállapítható egy-egy eszközünk energiafelvétele, amely szükséges a működéséhez.

BlitzWolf BW-SHP6 Pro – Kicsomagolás

A zöld-fehér doboz már nem okozott túl nagy meglepetést, egyrészt már jó párszor láttuk ezt a csomagolást, másfelől semmilyen extrát nem tartalmaz magán az okoskonnektoron és a leíráson kívül.

BlitzWolf BW-SHP6 Pro (1 of 4) BlitzWolf BW-SHP6 Pro (3 of 4) BlitzWolf BW-SHP6 Pro (4 of 4)

Kuponnal csak 40$ a 4 darabos szett

Kupon:BGXIFD052

Anyagát tekintve tűzálló V0 besorolású műanyagból épül fel a külső ház. Azaz extrém magas hőmérsékleten sem kap lángra, de deformálódhat az eszköz háza. Csatlakozója EU szabványú, tehát pont nekünk, magyar vásárlóknak találták ki, a hazai piacra érkezett. 220-240V és 15A maximális áramerősség mellett használhatjuk, tehát a maximális fogyasztó, amit ráköthetünk 3450W lehet. Így akár hűtőszekrény, mosógép, számítógép vagy elosztóval több eszköz, de akár a villanybojler is működtethető róla, ha arról van szó.

BlitzWolf® BW-SHP6 Pro (1 of 1)

Az első beállítás pofonegyszerű, le kell tölteni a BlitzWolf okos eszközök vezérléséhez szükséges BlitzWolf alkalmazást Android vagy iOS eszközre. Ha ezzel megvagyunk, akkor jöhet az új eszközök keresése. Csatlakoztassuk az aljzatot a konnektorhoz és kapcsoljuk be. A WiFi kapcsolaton keresztül azonnal felismerte az eszközt, adjuk meg a WiFi jelszavát.

BlitzWolf BW-SHP6 Pro 1

  • Ezek után már látható is a kezelőfelületét. Baloldalt egy konnektort, alatta pedig egy USB portot mintázó piktogramot találunk. A „power” feliratú gombra bökve bekapcsolható vagy áramtalanítható az eszköz és a hozzá csatlakoztatott fogyasztók.
  • A „Timer” beállításnál megadható, hogy mely napokon kapcsoljon be és ki automatikusan az eszköz, órára és percre pontosan. Ez akkor jöhet jól, ha elmegyünk nyaralni otthonról pár napra és azt szeretnénk, hogy a hozzá kötött szobai lámpa 20:35-kor felkapcsolódjon és 6:15-kor kapcsoljon ki. Itt fontos megjegyezni, hogy mivel az otthoni WiFi hálózatunkat használja az eszköz. Mobiltelefonról, akár mobil internet kapcsolaton keresztül is csatlakozhatunk hozzá a regisztrált fiókunkon keresztül, nincs szükség arra, hogy az otthoni vezeték nélküli hálózat közelében legyünk.
  • A “Countdown” opció egyfajta visszaszámlálás beállítás, itt megadhatjuk, hogy mennyi idő elteltével kapcsoljon ki az eszköz.

BlitzWolf BW-SHP6 Pro okoskonnektor

BlitzWolf BW-SHP6 Pro 2

A legérdekesebb az Electric menüpont. Itt található meg a fogyasztásmérés opciója. Az alkalmazás kijelzi a napi fogyasztást és alatta pedig a pillanatnyi mA, W, V és KWh értékeket is. Diagramm formájában pedig megnézhetjük az adott hónapot is, napokra lebontva, hogy hány KW volt a fogyasztás.

Tesztre a BlitzWolf oszlop elosztója lett rákötve, amihez asztali PC, monitor, töltőadapter volt csatlakoztatva. Bekapcsolt monitor mellett jelen cikket írva a gép fogyasztása 91-94W volt. Kicsit feltekertem a watt felvételét egy játék elindításával, aminek következtében fel is ugrott a wattmérő.

Jöhetett a hűtőszekrény teszt, ami pár napig rajta volt a BlitzWolf mérőn. Természetesen itt is, attól függ a használat, hogy egy nap milyen sűrűn kell bekapcsolnia a hűtőszekrénynek, hányszor van nyitva/csukva az ajtaja egy nap.

BlitzWolf BW-SHP6 Pro vélemény

A BlitzWolf BW-SHP6 Pro-nak nincs hibája, tökéletesen és egyszerűen működik. A WiFi kapcsolatból a 2.4GHz-es frekvenciát használja, de mivel összepárosítjuk a hálózatunkkal, ezért az alkalmazásnak köszönhetően, az otthoni WiFi-től is távol a mobilapplikáció segítségével bárhonnan csatlakozhatunk az okoskonnektorhoz. Ezáltal akár a balatoni nyaralásunk alatt is kiválaszthatjuk, hogy mikor kapcsoljon be és mikor kapcsoljon le a rákötött eszköz. Tökéletes arra, hogy távolról kapcsoljunk be és ki eszközöket, hogy tölthessük róla a telefonunkat és persze a legjobb, hogy segít a költségvetésben is, hiszen kiszámolhatjuk vele, hogy mennyit fogyasztanak a különböző műszaki termékeink.

A BlitzWolf BW-SHP6 Pro a 22$-os árának minden egyes centjét megéri. DE! A cikk írásakor egy darab 22$-ba, de 4 darab a kuponnal csak 40$-ba kerül! Ez az a kategória, amit mindenki megengedhet magának, ha egy távolról is vezérelhető okoskonnektort szeretne magának otthonra. Főleg, ha belegondolunk, hogy még fogyasztásmérésre is alkalmas. A BlitzWolf okoskiegészítőiből pedig már szép számmal találunk különféle kiegészítőket, így bevonhatjuk a saját okosotthon csoportunkba a BlitzWolf BW-SHP6 Pro okoskonnektort is.

A BlitzWolf BW-SHP6 Pro okoskonnektort itt találod meg

4 darabos szett linkje

Kupon: BG72af6f vagy BGXIFD052

BlitzWolf hosszabbító és USB-s töltő

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás