Meghoztuk a legnépszerűbb október végi BlitzWolf akciókat. Okos otthonba integrálható lámpa, 1080p projektor, ANC fejhallgató és sok minden más is!

Blitzwolf V2

A Blitzwolf V2 projektorral akár 150 colos átmérőjű, azaz közel 380 centiméter átmérőjű kép is kivetíthető a falra az otthoni filmnézéshez vagy játékhoz. Úgy tervezték, hogy bárhová magunkkal vihessük, így a könnyebb hordozhatóság érdekében még egy kis füllel is ellátták.

BlitzWolf V2 FullHD projektor európai raktárból

🔹Kupon : BGBV2PRO

Automata képkorrekciót kapott, van szoftveres zoom és Android 9 rendszer is, így a BlitzWolf egy egész jó projektort rakott össze a V2-vel. A gyártó leírása szerint 200 ANSI Lumen fényerősségre képes LCD technológiát használ. Kapunk HDMI bemenetet USB portot fülhallgató csatlakozót és infra vevőt a távirányítóhoz.

A HDMI bemenete 1080p felbontású videó jelet képes fogadni. Ezáltal akár egy külső lejátszót, de akár egy játékkonzol is ráköthető a projektorra, hogy a televízióval ellentétben sokkal nagyobb képátlón lehessen. Természetesen EU csatlakozóval érkezik a termék, hogy ne kelljen semmilyen átalakítóval bajlódnunk.

A BlitzWolf V2 FullHD projektor a kuponnal 149.99$-ba kerül és európai (CZ) raktárból szállítják

🔹Kupon : BGBV2PRO

_________________________________________________________________

BlitzWolf BW-ANC6 aktív zajszűrős fülhallgató

BlitzWolf BW-ANC6 aktív zajszűrős fülhallgató

Kupon: BG4ac61d

A legújabb BlitzWolf BW-ANC6 bluetooth fülhallgató 4 beépített mikrofonnal rendelkezik, hogy a lehető legalaposabb aktív zajszűrést alkalmazhassa használat közben. Ennek köszönhetően képes kioltani a környezeti zajokat, hogy semmi se zavarjon zenehallgatás közben.

BlitzWolf BW-ANC6 10 milliméteres driverekkel szerelt fülhallgató erőssége az ANC, azaz az aktív zajszűrés. Ezáltal képes kioltani a 25dB hangerősség alatti zajokat, a külső hangok ellenkező amplitúdójú frekvenciájának generálásával. Ennek köszönhetően a mellettünk beszélgető emberek hangját, az autók zaját, a TV hangját is képes csökkenteni, hogy kevesebb külső inger jusson a fülünkbe a funkció által.

A zajszűrés mellett kapott egy transparency módot is, amivel zenehallgatás közben is jól hallhatók a környezet hangjai. A gyártó legújabb fülhallgatója Bluetooth 5.2 adatkapcsolatnak köszönhetően támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat.

A modell érintésérzékeny vezérlést kapott, amivel nem csak elindítható vagy megállítható az épp hallgatott zeneszámot, de léptethető is a lejátszási lista és felvehetők vagy letehetők a hívások is.

A Type-C porton tölthető tok 300mAh kapacitással rendelkezik, amibe beletéve a fülhallgatókat, feltölthetjük vele az akkumulátorokat. A gyártói adatok szerint a BW-ANC6 egyfeltöltéssel 6 órán át használható, de az aktív zajszűréssel ez az idő is csak 4 órára csökken le. A kuponnal csak 28.99$-na kerül EU (CZ) raktárból.

BlitzWolf BW-ANC6 aktív zajszűrős fülhallgató

Kupon: BG4ac61d

Bluetooth fülhallgatók

_________________________________________________________________

BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató aktív zajszűréssel

A BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató remek választás, ha olcsón kellene egy vezeték nélkül használható fejhallgató, ami Bluetooth kapcsolaton csatlakozik a mobiltelefonhoz és más eszközhöz és még aktív zajszűréssel is el van látva.

BlitzWolf BW-HP5 ANC fejhallgató

A BW-HP0 is jól sikerült, most pedig megjelent a széria újabb tagja, ami nagy űrt töltött be a fejhallgatók piacán. A remek árú fülhallgatók mellett végre egy fejhallgatót is készített a gyártó. Driverből minden oldalon kettő található, amik 40 és 20 milliméteresek. A nyomógombos vezérlést érintésérzékeny felület váltotta fel. Egy új termék esetében szinte alapkövetelmény, hogy a legújabb, de visszafelé is kompatibilis Bluetooth 5.0 kapcsolatot használja, amit meg is lépett a BlitzWolf.

Támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat, jócskán megnövelték az akkumulátorának méretét, így már 1000mAh kapacitással rendelkezik. Ezáltal pedig 2.5 óra töltéssel akár 75 óra zenelejátszás vagy beszélgetés is kihozható belőle egy feltöltéssel, aktív zajszűrés (ANC) használatával pedig akár 50 óra is. Emellett, hogy kizárja a zajokat, egyszerre két eszözhöz is csatlakoztatható, hogy könnyebb legyen a váltás, ha használni szeretnénk.

Hiába újdonság most a BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató, még sem kerül túlságosan sokba, hiszen az előrendelői akcióban 57.99$-ba kerül (CZ) európai raktárból.

A BlitzWolf BW-HP5 fejhallgatót itt találod meg

_________________________________________________________________

BlitzWolf® BW-LB1 hangulatvilágítás

A BlitzWolf® BW-LB1 egy impozáns világítás szett, ami két oszlop lámpából áll. Ezek színe, színhőmérséklete is variálható és RGB fényre is képes, akár az előre beállított módokból vagy az épp játszott zene ritmusára.

BlitzWolf® BW-LB1 EU raktárból

Kupon: BGOct22LED

A két darabból álló csomag lámpái 25 centiméter magasságúak és csupán 11 wattot fogyasztanak. Jár mellé két asztali tartókonzol, két függőleges konzol is, amivel akár a TV hátuljára is felerősíthetők egy kis hangulatvilágítást teremtve.

A 16 millió színben világítani képes lámpa kontrollere mikrofont is tartalmaz, így a játszott zene ritmusára képes a fényjátékra, amiből 18 lehetőség adott. 142 dinamikusan változó és 9 klasszikus fénymóddal rendelkezik, amit időzítővel is elláttak az automatikus kikapcsoláshoz.

A BlitzWolf® BW-LB1 CZ raktárból 34$-ba kerül a kuponnal

Kupon: BGOct22LED

_____________________________________________________

Okos otthonba illeszthető BlitzWolf BW-FL1 LED RGB állólámpa

Telefonról vezérelhető a BlitzWolf BW-FL1 LED RGB állólámpa, amivel akár egyszerre több szín is beállítható, hogy alul középen és felül is más-más árnyalatot jelenítsen meg.

BlitzWolf BW-FL1 LED RGB lámpa

🔹Kupon : BGc5c06e

Különböző séma is kiválasztható és zene módot is kapott, így, ha telefonos alkalmazásán keresztül játsszuk le a kedvenc zenéinket, akkor a ritmusnak megfelelően képes váltakoztatni a megjelenített színeket. De egy nyugodt estéhez is beállítható legkellemesebb színárnyalat és fényerősség is.

Az alumínium borítással rendelkező BlitzWolf BW-FL1 12 wattot fogyaszt maximális fényerő mellett. Súlya 2 kilogramm, magassága 160 centiméter, a vezérléshez pedig nem csak a telefon, hanem az Amazon és a Google rendszere is segít a vezérlésben.

A lámpa a kedvezmény kóddal 55.99$-ba kerül, amit európai (CZ) raktárból áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A BlitzWolf BW-FL1 LED RGB lámpa itt található meg

🔹Kupon : BGc5c06e

Hasonló állólámpák

_________________________________________________________________

BlitzWolf® BW-LT38 mennyezeti lámpa

BlitzWolf® BW-LT38 mennyezeti lámpa

A BlitzWolf korábbi mennyezeti lámpáját mi is kipróbáltuk, amit még mobiltelefonnal is tudunk vezérelni. Az új modell bár nem kapta meg ezt a funkciót, a három választható színhőmérsékletű fényből a mellékelt távirányítóval válthatunk.

Lehetőség van a távirányítón a fényerőt szabályozni, beállíthatunk alvó módot és gyorsgombokat is találunk rajta a beállítások kiválasztásához.

BlitzWolf® BW-LT38 mennyezeti lámpa 27$-ba kerül EU (CZ) raktárból

_________________________________________________________________

BlitzWolf BW-GC2 gamer szék

A BlitzWolf BW-GC2 gamer széket itt találod meg

Kupon: BG050871

A 150 kilogrammos teherbírással rendelkező darab magassága állítható. Levehető tarkó és derékpárnával rendelkezik a jobb tartás érdekében pedig az oldalsó részek sportos, kagylóülésre emlékeztetnek. A háttámla 180 fokban dönthető, így akár fekhetünk is benne, sőt ennek könnyítése érdekében még lábtámaszt is kapott.

Funkcióihoz képest nem túl drága a kategórián belül, európai raktárból küldik, áfa és vámmentesen érkezik meg, a kuponnal 119$-ért.

A BlitzWolf BW-GC2 gamer széket itt találod meg

Kupon: BG050871

_________________________________________________________________

Az új 100 wattos BlitzWolf BW-S23 töltőadapter

Az új 100 wattos BlitzWolf BW-S23 töltőadapter

A négy porttal (1 USB-A és 3 USB-C) is rendelkező a BlitzWolf BW-S23 maximum 100 wattot képes kisajtolni magából és támogatja az összes gyorstöltési protokollt:

  • USB-C protokollok: PD3.0/PPS/PD2.0/QC3.0/QC2.0/AFC/FCP,
  • USB-A protokollok: SCP/FCP/QC3.0/QC2.0/Apple 2.4A

A PD3.0, PPS, QC2.0/QC3.0, FCP, AFC, BC1.2, APPLE 2.4A protokolloknak köszönhetően képes felismerni a töltőre csatlakoztatott eszközt és csak akkora áramerősséggel tölti, ami a fogyasztója számára a legmegfelelőbb. Ezeken felül pedig rendelkezik túltöltés, túláram, rövidzárlat, magasfeszültség és elektrosztatikusság elleni védelemmel is.

Kimenetei és a kimenetek teljesítményei:

  • USB-C1 kimenet: (100W Max) PD:5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A
  • PPS 3.3-21V/3A,
  • USB-C2 kimenet: (100W Max) PD:5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A
  • PPS 3.3-21V/3A,
  • USB-C3 kimenet: (20W Max) 5V/3A, 9V/2.22A,12V/1.5A,
  • USB-A kimenet: (22.5W Max) 4.5V/5A, 5V/4.5A, 9V/2A, 12V/1.5A,
  • USB-C1 + USB-C2 kimenet: 60W + 30W,
  • USB-C1 + USB-C3 kimenet: 60W + 20W,
  • USB-C1 + USB-A1 kimenet: 60W + 22.5W,
  • USB-C2 + USB-C3 kimenet: 45W + 20W,
  • USB-C2 + USB-A1 kimenet: 45W + 22.5W,
  • USB-C3 + USB-A1 kimenet: 5V/2A + 5V/2A,
  • USB-C1+USB-C2+USB-C3 kimenet: 45W + 30W + 20W,
  • USB-C1+USB-C2+USB-A1 kimenet: 45W + 30W + 22.5W,
  • USB-C1+USB-C3+USB-A1 kimenet: 60W + 5V/2A + 5V/2A,
  • USB-C2+USB-C3+USB-A1 kimenet: 45W + 5V/2A + 5V/2A,
  • USB-C1+USB-C2+USB-C3+USB-A1 kimenet: 45W + 30W + 5V/2A + 5V/2A

Látható, hogy 1 vagy akár 4 portot is lehet egyszerre használni. Egy Type-C portja akár 100 wattot is képes leadni, csak USB-A csatlakozóját használva 22.5 wattal tud tölteni. De kombinálhatjuk is őket, hogy minden eszközünket, akár egyszerre 4 darabot is ellássunk árammal. Ilyenkor csökken a maximális teljesítmény leadás, de ha kell az óriási teljesítmény akkor egy eszközt 100 wattal is képes ellátni az USB-C csatlakozón keresztül.

BlitzWolf BW-S23 100 wattos töltőadapter 50$-ba kerül és most ajándék kábelt is adnak mellé

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás