A nagy hidegben jön jól ez a ruhadarab, ami nem csak vízlepergető, mosható, de a power bankról a fűthető belső felülettel hűvösebb időben sem fogunk fázni.

Az L, 2XL, 3XL, 4XL méretig szinte bárki megtalálhatja a hozzá illő méretet. Nem kell megijedni a méretek elnevezésétől. Kínai felhasználókra szabva egy 2XL méretű modell is egy átlagos európai vásárlónak megfelelő, de a mérettáblázat sokat segít a választásban, legyen a viselője nő vagy férfi.

A poliészter külsővel és pamuttal töltött kabát magasított nyakkal rendelkezik és kapucnival is ellátták. Egy power bank-re lesz szükség a működéséhez, amivel bekapcsolható a belső fűtés. Három mód választható, amit a kabát külsején található gombbal vezérelhető:

  • Magas hőmérséklet: 45 ℃ (vörös fény),
  • Középső hőmérséklet: 35 ℃ (fehér fény),
  • Alacsony hőmérséklet: 25 ℃ (kék fény)

A működéséhez egy 5V/2A teljesítményű külső akkumulátorra lesz szükség, amit a kabát USB portjához csatlakoztathatunk. A leírás szerint egy 10000mAh kapacitású akkumulátor akár 8 óra fűtésre is elegendő lehet a has és hát résznél található fűtőszálaknak köszönhetően. Az akkut a kabát egy belső zsebében kialakított részbe lehet eltenni.

Az USB portról fűthető kabátot a kedvezmény kóddal olcsóbban, 48.99$-ért vásárolható meg. De van mellény és női kabát is a választékban.

A kabátot itt találod meg

Kedvezmény kód: BG1b4e97

Ha power bankot is keresel hozzá, itt nézz körül

Mellények

Kabátok

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás