A Proscenic M8 a viszonylag fiatal gyártó terméke, amely brandet 1996-ban alapítottak. Már idehaza is találkozhattatok a termékeikkel, de a Geekbuying is számos eszközüket forgalmazza.

Akkumulátoros kézi és robotporszívókat, légtisztítókat, illetve air fryer-eket is találhatunk a kínálatukban, amiket kiegészítenek a légtisztítók, párásítók és air fryer-ek is. Amit olcsósága miatt ki kell emelnünk ezek közül a termékek közül az a Proscenic M8 okos robotporszívó.

Lézeres letapogató szenzorral szerelték, hogy könnyen tudjon tájékozódni a lakásban. A 3000Pa szívóerő jó arány a kategóriában, az 3200mAh kapacitású akkumulátorával pedig sokáig képes takarítani.

Nem csak felporszívóz, hanem a padlót is fel tudja törölni. Takarítás végeztével erre a dokkolóra áll vissza, hogy feltöltse az akkumulátorát. Természetesen erre is van kupon kódunk, amit a versenytárak tulajdonságaival összevetve remek áron érhető el, természetesen európai raktárból.

Proscenic M8 okos robotporszívó felmosó funkcióval 209$

🔹Kupon : PROSCM8

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás